ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ»

Η Δημοτική Παράταξη «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» έδωσε δυναμικά το «παρών» στο συλλαλητήριο για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας. Ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, οι Αντιδήμαρχοι και πολλά μέλη της Παράταξής μας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία στηρίζοντας  με την παρουσία…

Read More

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 5o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Έπεσε η αυλαία του 5ου Φεστιβάλ Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας, που πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Read More

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η 5η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΕΩΣ ΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ιεράπετρας  με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει την 5η Γιορτή Τουρισμού και Παράδοσης από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Read More

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΝΩΣ»

Τον κ. Βασίλη Σκουλά υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο κατάμεστο από κόσμο, πρόσφατα διαμορφωμένο πάρκο-αμφιθέατρο του πρώην εργοστασίου “ΜΙΝΩΣ”.

Read More

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Με εντυπωσιακά αποτελέσματα, εξαιρετική επιτυχία και πλήθος ικανοποιημένου κόσμου πραγματοποιήθηκε η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην Ιεράπετρα από τον Εμπορικό Σύλλογο σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας, το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, την Περιφέρεια Κρήτης και την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.

Read More

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στην  αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η παρουσίαση των μελετών έργων ύδρευσης του Δήμου Ιεράπετρας από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας και τον αρμόδιο μελετητή υδραυλικών έργων, πολιτικό μηχανικό, κ. Μιχάλη Παρασκευόπουλο.

Read More

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ: «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ»

Παρουσιάστηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής η μελέτη του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και από τον υπεύθυνο Μελετητή - Αρχιτέκτονα Χωροτάκτη που ορίστηκε από τη σύμβαση που έχει υπογράψει ο Δήμος με το δίκτυο πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ», κ. Γεώργιο…

Read More

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ»

Με το σύνθημα «Με ή χωρίς το ποδήλατο ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» ο Δήμος Ιεράπετρας συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο «Φίλων Ποδηλάτου Ιεράπετρας» και με τον Σύλλογο «Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας» τον 2ο ποδηλατικό Γύρο της Ιεράπετρας.

Read More

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η εσπερίδα με θέμα την «Ανάδειξη της  παλιάς πόλης της  Ιεράπετρας» που έλαβε χώρα το Σάββατο 14 Μαΐου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράπετρας. Την εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία – Α.μΚ.Ε. «Ιεράπετρα 35ος Παράλληλος», σε συνεργασία με τον Δήμο…

Read More

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ – ΓΕΦΥΡΑΣ ΦΡΟΥΖΗ.

Με επιτυχία και συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η εσπερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ιεράπετρας, την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα «ΒΟΑΚ – Παρουσίαση μελετών για την παράκαμψη στην Παχειά Άμμο και για το τμήμα Καλού Χωριού – Γέφυρας Φρουζή».

Read More