Αδελφοποίηση Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου με τον Παγκύπριο Μελισσοκομικό Σύνδεσμο 

Με μία σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 η αδελφοποίηση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου με τον Παγκύπριο Μελισσοκομικό Σύνδεσμο παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη Θεοδοσίου, ο οποίος ήταν και ο ανάδοχος της αδελφοποίησης.

Read More

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟϊΟ 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Νέος κορονοϊός - SARS - Cov-2, ενημέρωση και επαγρύπνηση» σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ιεράπετρας και του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου.

Read More

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟϊΟ – SARS – Cov-2

Ο Δήμος Ιεράπετρας και ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νέος κορωνοϊός - SARS - Cov-2, ενημέρωση και επαγρύπνηση».

Read More

Κοπή πίτας των εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Εύχομαι το 2020 να συνεχιστεί με συνεχώς ταχύτερους ρυθμούς η ενίσχυση του νοσοκομείου της Ιεράπετρας με έμψυχο δυναμικό και με υλικοτεχνικό εξοπλισμό ώστε με τη συνεργασία όλων μας, ο πολίτης να έχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε θέματα υγείας.

Read More

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του νέου Αθλητικού Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίζονται με πάθος και θέληση. Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά και πολλές πολλές Επιτυχίες.

Read More

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας εργαζομένων στον Δήμο Ιεράπετρας

Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά μέσα απ’ την καρδιά μου για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλετε καθημερινά για την εξυπηρέτηση και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.

Read More