ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Το σταθμό του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, κ. Γεώργιο Αγγελάκη και εργαζόμενους του ΕΚΑΒ παρουσία του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και του εντεταλμένου συμβούλου εθελοντισμού του Δήμου κ. Κωστή Αστροπεκάκη.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Υπουργείο Παιδείας και κύριο σκοπό είχε να δοθούν σαφείς απαντήσεις από πλευράς Υπουργείου για το μέλλον των δύο πανεπιστημιακών τμημάτων στο Λασίθι έπειτα από την απόφαση αναστολής της λειτουργίας τους.

Read More

ΒΙΠΑ Ιεράπετρας συνεχίζεται η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον πρόεδρο της Α.Ε. ΒΙΠΑ Ιεράπετρας ΑΕ. κ. Στέλιο Γιακουμάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σωμαράκη και τον διευθύνων σύμβουλο κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη.

Read More

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Μακράκη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στη συνάντηση ήταν παρούσα η κα. Μαρία Βολυράκη, πρόεδρος της κοινότητας Μαλών και ο κ. Χαράλαμπος Τζιώτας, Προϊστάμενος του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.

Read More

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού και συζήτηση με τον Αντιδήμαρχο για θέματα της περιοχής 

Τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη.

Read More

Ξεκινούν οι εργασίες ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της Ιεράπετρας 

Με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη, τον πρόεδρο του συλλόγου Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας κ. Γιώργο Γιακουμάκη και τον σύμβουλό του κ. Μάνο Λουτσέτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ενόψει της έναρξης των εργασιών για την συνέχιση του…

Read More

Επίσκεψη του Δημάρχου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ. Γεώργιο Αρακαδάκη, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η Αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Read More

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΘΙΑΓΕ»

Επίσκεψη  για πολλοστή φορά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στα ακίνητα ιδιοκτησίας του πρώην ΕΘΙΑΓΕ. Τον δήμαρχο συνόδευε η αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας και πολιτικής προστασίας κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη.

Read More

«Οι αγρότες της Κρήτης εξαφανίζονται» – Παρέμβαση του Δημάρχου Ιεράπετρας κατά την επίσκεψη Βορίδη στο Ηράκλειο

Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ώστε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης να ακούσει τα προβλήματα των παραγωγών της Κρήτης στην ελαιοπαραγωγή και όχι μόνο, έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

ΝΕΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ

Το δημοτικό σχολείο της Παχειάς Άμμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την αντιδήμαρχο κα. Μαρία Ρουμελιώτακη ώστε να ξεναγηθεί στο χώρο του σχολείου όπου τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα.

Read More