ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΚΟΥ

Τον ατμοηλεκτρικό σταθμό Αθερινόλακκου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Νίκο Μανακανάτα καθώς και με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χατζηνικολάκη και τον Γραμματέα κ. Αντώνη Λουμπουνάκη της τοπικής διοικούσας επιτροπής του σταθμού.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

Διαδοχικές επισκέψεις σε Υπουργεία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας και να διεκδικήσει νέες χρηματοδοτήσεις για έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό και Βουλευτή του Νομού Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Read More

Νέες εργασίες ξεκινούν στο αλιευτικό καταφύγιο Παχειάς Άμμου 

Κατά την επίσκεψη ο δήμαρχος ενημερώθηκε για θέματα του αλιευτικού καταφυγίου και συζητήθηκαν έργα που αφορούν τη βελτίωση και τον ευπρεπισμό των εγκαταστάσεών του.

Read More

Επίσκεψη του Δημάρχου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας

Συζητήθηκαν θέματα πρόληψης και πυροπροστασίας του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς και ζητήματα που αφορούν την υλοποίηση δράσεων την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου στο Κεντρί επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και τους συνεργάτες του κα. Νίκη Σαμπροβαλάκη και κ. Σπύρο Λαποκωνσταντάκη.

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝ

Τις κοινότητες Μεταξοχωρίου και Μαλών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συνοδευόμενος από την αρχιτέκτονα συνεργάτη του κα. Νίκη Σαμπροβαλάκη προκειμένου να δρομολογήσουν μία νέα σειρά έργων και παρεμβάσεων.

Read More

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην κοινότητα Μεσελέρων – Νέα έργα δρομολογούνται

Την κοινότητα Μεσελέρων  επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης Θεοδόσιος, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του στα χωριά του Δήμου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, κ. Γεωργαλάκη Εμμανουήλ, παρουσία του Πρόεδρου της Κοινότητας, κ. Σκουλούδη Εμμανουήλ και του Πρόεδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ. Κοντοπόδη Κωνσταντίνου. 

Read More

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟΥ

Το βρεφονηπιακό σταθμό Κάτω Χωριού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κα. Μαρία Σακαδάκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μιχαήλ Πυργιωτάκη. 

Read More

Δρομολογούνται νέα έργα στην κοινότητα Αγίου Ιωάννη

Τις περιοχές Αγίου Ιωάννη, Φερμών και Κουτσουναρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη, κ. Εμμανουήλ Κυδωνάκη και την πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας κα. Μαρία Σακαδάκη, προκειμένου να πληροφορηθεί για την πορεία μιας σειράς εργασιών ύδρευσης, άρδευσης, καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού που υλοποιούνται…

Read More