ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στο Γραφείο του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Οι αποζημιώσεις των αγροτών και το έργο «Καταφύγιο αδέσποτων ζώων με Ιατρείο Δήμου Ιεράπετρας» βρέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης, η οποία εμφάνισε πολύ θετικές προοπτικές.

Read More

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ

Σκοπός της επίσκεψης του Δημάρχου ήταν η συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας και της Αντιπεριφέρειας για την άμεση προώθηση των αναγκαίων ενεργειών προκειμένου να δοθούν οι αποζημιώσεις των ιδιοκτητών για τον Νότιο Οδικό Άξονα στην παράκαμψη Κουτσουρά - Μακρύ Γιαλού - Ανάληψης.

Read More

ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Συντονιστή της Δομής, κ. Δημήτρη Μιχελάρο, για τις δράσεις και τις ενέργειες κοινωνικής πολιτικής που έχουν πραγματοποιηθεί και προγραμματιστεί για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου (συγκέντρωση σχολικών ειδών, συνεργασία με το…

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των πεσόντων του ολοκαυτώματος των δυτικών χωριών της Ιεράπετρας κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μύρτος παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Άνω Σύμη

Επίσκεψη πραγματοποίησε στον οικισμό της Άνω Σύμης της Κοινότητας των Μουρνιών του Δήμου Ιεράπετρας ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Περιβαλλοντικού- Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΑΔΕΒΛΙΑΡΗΣ», κ. Σπύρο Τσικαλουδάκη, καθώς επίσης και με τον τέως  Πρόεδρο της κοινότητας Μουρνιών, κ. Εμμανουήλ Δαμασκηνάκη.   

Read More

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης, κ. Πέτρο Μαστοράκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Εμμανουήλ Αλεξάκη, επισκέφθηκε την κοινότητα της Ρίζας, προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη της κατασκευής της νέας δεξαμενής άρδευσης και της ανέγερσης του καινούριου κοινοτικού καταστήματος, ενώ παράλληλα…

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΚΟΥ

Τον ατμοηλεκτρικό σταθμό Αθερινόλακκου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Νίκο Μανακανάτα καθώς και με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χατζηνικολάκη και τον Γραμματέα κ. Αντώνη Λουμπουνάκη της τοπικής διοικούσας επιτροπής του σταθμού.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

Διαδοχικές επισκέψεις σε Υπουργεία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας και να διεκδικήσει νέες χρηματοδοτήσεις για έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό και Βουλευτή του Νομού Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Read More