ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 

Το νέο Γηροκομείο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, παρουσία της Αντιδημάρχου κας. Μαρίας Ρουμελιωτάκη, του συνεργάτη του Δημάρχου κ. Μάνου Λουτσέτη και του Εργολάβου του έργου.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΟΑΚ

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: Το θέμα του ΒΟΑΚ είναι μείζονος σημασίας για όλο τον νομό Λασιθίου. Ένα απαραίτητο έργο  το οποίο στηρίζει την ανάπτυξη όχι μόνο της Ιεράπετρας αλλά και όλου του νομού, γι΄ αυτό και είναι επιτακτική η ανάγκη επίσπευσης και ολοκλήρωσης όλων των απαραίτητων  διαδικασιών για την…

Read More

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΤΡΙΤΣΗΣ» ΓΙΑ ΕΡΓΑ €16,5 EKΑΤΟΜ. – Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, κ. Στυλιανό Πέτσα, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάθεση προτάσεων από τον Δήμο Ιεράπετρας στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», καθώς και σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Read More

Χρηματοδοτήσεις ύψους 500.000€ για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και την κατασκευή του νέου φάρου της Ιεράπετρας

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κας Χριστιάνας Καλογήρου και του ειδικού συμβούλου του ΥΝΑΝΠ, κ. Μανώλη Κουτουλάκη, είχε σήμερα στο Υπουργείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

ΝΕΟ ΕΡΓΟ. ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΥΨΟΥΣ 485.000€

Το έργο εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και διευκόλυνσης της προσπελασιμότητας στον Δήμο μας και ειδικά στην πόλη της Ιεράπετρας.

Read More

ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Αγία Φωτεινή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κα Μαρία Σακαδάκη, όπου πρόσφατα τοποθετήθηκαν νέα δίκτυα αποχέτευσης.

Read More

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – 55.000€ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» της Περιφέρειας ένα νέο έργο ενίσχυσης της τουριστικής ταυτότητας του Δήμου Ιεράπετρας που αφορά την ανάπτυξη έξυπνων ψηφιακών εφαρμογών για την ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού για το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον του Δήμου Ιεράπετρας, με έμφαση στις περιοχές του δικτύου NATURA, όπως η Νήσος…

Read More

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΤΣΥΦΙΑΝΗΣ

Το γήπεδο της Κοτσυφιανής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη, του επιβλέποντος Μηχανικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Γεωργίου Βαρδάκη και του εργοδηγού του Δήμου κ. Νεκτάριου Ζαμπετάκη προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται τόσο στο εσωτερικό, όσο…

Read More

«ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη, και τον πρόεδρο του Συλλόγου Καφέ – Εστίασης, κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα των κατασκευών στο παραλιακό μέτωπο και για τα προγραμματισμένα έργα συνολικής αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου.

Read More