180.000€ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΖΑΣ

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του προέδρου της κοινότητας Ρίζας κ. Μανώλη Αλεξάκη η σύμβαση για το έργο κατασκευής μιας νέας δεξαμενής άρδευσης 500 κυβικών και ανέγερσης νέου κτιρίου κοινοτικού καταστήματος.

Read More

ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΦΑΛΟΥ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ     

Υπεγράφη μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας και του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη η ένταξη στις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) της μελέτης του Δήμου Ιεράπετρας για το έργο κατασκευής υφάλου κυματοθραύστη κατά μήκος της παραλίας Ιεράπετρας.

Read More

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 7ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καλαντζάκης: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να προσφέρεις στα παιδιά»

Με λαμπρότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια του νεοανεγερθέντος κτιρίου όπου στεγάζεται πλέον το 7ο νηπιαγωγείο Ιεράπετρας.

Read More

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΟΥΠΑΚΗ – ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου στο κέντρο της Ιεράπετρας που φιλοξενούσε για χρόνια τις δημοτικές υπηρεσίες.

Read More

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΝΕΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν όλα τα κουφώματα και τοποθετήθηκαν νέα, έγιναν εργασίες στον αύλειο χώρο, υλοποιήθηκε ο πλήρης εκσυγχρονισμός της υφιστάμενης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά σε όλες τις αίθουσες συσκευές κλιματισμού. 

Read More

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΜΕ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ: 11 ΕΚ. €  ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡ. ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

Υπογράφηκε στην αντιπεριφέρεια Κρήτης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη η χρηματοδότηση του έργου του βιολογικού καθαρισμού στην περιοχή του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού, προϋπολογισμού 11.000.000 ευρώ με επιβλέπουσα αρχή τον Δήμο Ιεράπετρας.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΡΤΟΥ «ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΟΡΥΦΗ»

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκε η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου κα. Χρύσα Σοφιανού την Παρασκευή 24/01/2020 ώστε να συζητήσουν την εξέλιξη όλων των έργων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που προχωρούν στον Δήμο Ιεράπετρας.

Read More

400.000€ για νέες δεξαμενές σε Κουτσουρά, Σχινοκάψαλα και Ορεινό

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 400.000€ και αφορά στην κατασκευή τριών νέων δεξαμενών στις θέσεις Αρόλιθας στο Ορεινό (200m3), Ρουσσές στα Σχινοκάψαλα (1000m3) και Τσικαλαριά στον Κουτσουρά (1350m3).

Read More