ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΛΑΚΑΝΟ 

Την περιοχή του Σελάκανου στην κοινότητα Χριστού του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Μαστοράκη και τον επιβλέποντα μηχανικό του Δήμου κ. Γιώργο Ψαρρό όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη και τον εργολάβο των έργων που υλοποιούνται στην…

Read More

€2,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 – ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Υπεγράφη, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, σύμβαση για την «Εκτέλεση αντιδιαβρωτικών έργων προστασίας στο παραλιακό μέτωπο Ιεράπετρας» παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη.

Read More

372.000€ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Έπειτα από το σχεδιασμό, την υλοποίηση και ωρίμανση της μελέτης και την επίμονη προσπάθεια και προώθηση της Δημοτικής Αρχής εντάχθηκε (απόφαση με αριθμ. πρωτοκ. 91036/23.12.2020) στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» η κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων με ιατρείο στον Δήμο Ιεράπετρας.

Read More

199.000€ για το Δημοτικό Γήπεδο της Κοτσυφιανής

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Προέδρου της Αθλητικής Ένωσης «ΛΥΓΙΑΣ», κ. Κωνσταντίνου Γερομαρκάκη, σύμβαση για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Γηπέδου της Κοτσυφιανής.

Read More

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ WI-FI ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ο Δήμος Ιεράπετρας έπειτα από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία WiFi4EU και εγκατέστησε κεραίες για δωρεάν ασύρματη πρόσβαση Wi-Fi, σε 4 γεωγραφικά σημεία που καλύπτουν περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα. Tη νέα πλατεία που υλοποιείται στο κέντρο της Ιεράπετρας, το χώρο γύρω από το κέντρο μουσικών σπουδών του…

Read More

81.000€ για τον ηλεκτροφωτισμό στον Δήμο Ιεράπετρας – Αλλάζουν τα φωτιστικά σώματα στην Παχειά Άμμο

Υπεγράφη, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του προμηθευτή, σύμβαση για την προμήθεια υλικών συντήρησης δημοτικού φωτισμού, συνολικού προϋπολογισμού 81.000,00€.

Read More

Συνεχίζονται τα έργα στην Κοινότητα Χριστού στον οικισμό του Σελάκανου του Δήμου Ιεράπετρας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, επισκέφθηκε την περιοχή του Σελάκανου στην Κοινότητα του Χριστού, όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την απόκτηση ανεξάρτητου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό.

Read More

Έγκριση χρηματοδότησης 150.000€ για την εκπόνηση μελετών ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου της ύδρευσης της Ιεράπετρας

Σε συνέχεια των συναντήσεων που είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Υπουργό, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 150.000€ για την  εκπόνηση των μελετών για την τρίτη και τέταρτη φάση του μεγάλου έργου της ύδρευσης (αντικατάσταση και εκσυγχρονισμός των δικτυών…

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ

                                                                                Ιεράπετρα, 09.12.2020 Το 2ο  Γυμνάσιο Ιεράπετρας, το Γυμνάσιο του Κουτσουρά και το Λύκειο Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, προκειμένου να διαπιστώσει το αποτέλεσμα…

Read More

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για το έργο αναστήλωσης της οικίας του Πατριάρχη Μελετίου Μεταξάκη

Την ολοκληρωμένη μελέτη για το έργο αναστήλωσης της οικίας του Πατριάρχη Μελετίου Μεταξάκη μαζί με την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου στο Μεταξοχώρι παρουσίασε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, κατά την επίσκεψή του στον Δήμο.

Read More