ΞΕΚΙΝΑ Η Β΄ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΜΗΚΟΥΣ 5 ΚΜ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΑΚΙΝΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΥΡΤΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2.850.000€

Τη σύμβαση για την αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης από την περιοχή της Σαρακίνας έως και τον Μύρτο, προϋπολογισμού 2.850.000 ευρώ υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την ανάδοχο εταιρεία, παρουσία των αντιδημάρχων κ. Γεωργίου Ασπραδάκη και κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη, του Διευθυντή της Δ.Υ.Α.Α. κ. Νικολάου Σεκαδάκη και του…

Read More

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ.

Με τον Γ.Γ. Αποδήμου Ελληνισμού κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη και Υπηρεσιακούς Παράγοντες του Υπουργείου Εξωτερικών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο Πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Ιωάννης Γαϊτάνης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης.

Read More

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: «Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΥΦΑΛΟΥ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ»

Επιτόπια αυτοψία στο έργο του ύφαλου κυματοθραύστη που βρίσκεται σε εξέλιξη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη και τον Επιβλέποντα της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γεώργιο Ψαρρό.

Read More

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ OPEN MALL. ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη και με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη, με κεντρικό θέμα της συζήτησης να αποτελεί η έναρξη των εργασιών του OPEN MALL στη νέα Πλατεία της Ιεράπετρας.

Read More

𝝪𝝙𝝖𝝩𝝤𝝙𝝦𝝤𝝡𝝞𝝤 𝝞𝝚𝝦𝝖𝝥𝝚𝝩𝝦𝝖𝝨 – 𝝨𝝩𝝤 «𝝩𝝦𝝖𝝥𝝚𝝛𝝞» 𝝜 𝝖𝝙𝝚𝝞𝝤𝝙𝝤𝝩𝝜𝝨𝝜 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝜 𝝙𝝜𝝡𝝞𝝤𝝪𝝦𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤𝝪

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, κ. Νίκο Ξυλούρη, τον Διευθυντή της Δ/νσης περιβάλλοντος και χωρικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης. κ. Μαρίνο Κριτσωτάκη, τον προϊστάμενο του τμήματος περιβάλλοντος και υδροοικονομίας ΠΕ Λασιθίου, κ. Μανόλη Ρουκουνάκη και την ειδική σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος, κα Χρυσάνθη Βογιατζή, είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος…

Read More

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του συστήματος ύδρευσης  ο Δήμος Ιεράπετρας προχώρησε στην υλοποίηση του έργου παρακολούθησης, τηλεελέγχου, τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου υδροδότησης της Ιεράπετρας, συνολικού προϋπολογισμού 868.000€, με στόχο την πλήρη εποπτεία του συστήματος και τη δυνατότητα άμεσης επιδιόρθωσης τυχόν προβλημάτων.

Read More

ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΦΕΡΜΑ, ΣΤΟΜΙΟ) ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 940.000€

Στη συνάντηση, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης σχετικά με την κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης από πλευράς του Δήμου Ιεράπετρας για την κατασκευή αγωγού όμβριων στον οικισμό «Φέρμα» προϋπολογισμού 570.000€, καθώς επίσης και για τη βελτίωση της προσβασιμότητας της δημοτικής οδού στον οικισμό «Στόμιο», προϋπολογισμού 370.000€ και ζήτησε τη χρηματοδότησή…

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΛΩΝ. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΕΣ

Την Κοινότητα των Μαλών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα με την Πρόεδρο της Κοινότητας, κα Μαρία Βολυράκη και το μέλος του Συμβουλίου κ. Γεώργιο Μυκωνιάτη.

Read More

706.223,50€ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ”ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΨΗ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Εντάχθηκε η Πράξη «Δημιουργία Μεγάλου Πράσινου Σημείου στη θέση Πλατειά Όψη του Δήμου Ιεράπετρας στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», προϋπολογισμού 706.223,50€.

Read More

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Το συγκεκριμένο έργο έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ευρύτερη περιοχή, καθώς βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων και κυρίως των αγροτών,  προσφέροντας ευκολότερη πρόσβαση στα αγροτεμάχιά τους και διευκολύνοντας τη διακίνηση των αγροτικών προϊόντων, ενώ συγχρόνως βελτιώνει τις συνθήκες οδικής ασφάλειας και στηρίζει την ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού-αγροτουρισμού.

Read More