ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Σε απάντηση των όσων αναφέρονται σχετικά με τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 12 Αυγούστου, στο ανακαινισμένο κτίριο του πρώην Δημαρχείου, ως Δημοτική Παράταξη «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» θέλουμε να επισημάνουμε ότι τα εγκαίνια αφορούσαν τόσο το πλήρως εξοπλισμένο Ψηφιακό Μουσείο, όσο και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, τα οποία ήδη λειτουργούν…

Read More

Το μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για την ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Η γιορτή της Παναγίας ας γεμίσει την ψυχή μας πίστη, ελπίδα και δύναμη, ώστε να προχωρήσουμε αλληλέγγυοι, με την κοινωνική συνοχή που απαιτείται για το καλό του τόπου μας.

Read More

Ιεράπετρα Νέα Πορεία: «Η αλήθεια σχετικά με τη συμβολή της Δημοτικής Αρχής στην πραγματοποίηση του συνεδρίου για τον Μανόλη Πρατικάκη»

Ως Δημοτική Παράταξη «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» αισθανόμαστε την υποχρέωση να απαντήσουμε στα όσα ανακριβή περιλαμβάνονται στο κείμενο το οποίο δημοσίευσε η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε από τις 28 έως τις 30 Ιουλίου προς τιμή του μεγάλου μας Ποιητή Μανόλη Πρατικάκη.

Read More

Δυναμικό «Παρών» του νυν Δημάρχου Ιεράπετρας, Θεοδοσίου Καλαντζάκη, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ● «Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ και δυναμικά!»

Αυτή τη « Νέα Πορεία » που ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε θα τη συνεχίσουμε πάλι ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ κομματικές ταυτότητες και μακριά από εκδικητικές πολιτικές και ρεβανσισμό για πολιτικές καρέκλες. Σας θέλουμε όλους αρωγούς. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Προχωράμε μαζί και προχωράμε δυναμικά!

Read More

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

Η Δημοτική Αρχή με υπευθυνότητα συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο την επέλεξαν οι δημότες της Ιεράπετρας με ενότητα δράσης και αποφασιστικότητα.

Read More

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη στον δύσκολο αυτό αγώνα των παιδιών, όπως και στους άξιους εκπαιδευτικούς μας, που στάθηκαν καθοριστικοί υποστηρικτές στην προσπάθειά τους αυτή.

Read More

Πανταζής – Γουλιδάκης ένα πολύ ταιριαστό πολιτικό ζευγάρι

Ως Δημοτική Παράταξη Ιεράπετρα Νέα Πορεία αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε λίγα λόγια σχετικά με την πρόσφατη δημοσιοποίηση της συνεργασίας «Πανταζή – Γουλιδάκη» για τις Δημοτικές εκλογές τού ερχόμενου Οκτώβρη:

Read More

Επιστολή προς τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό της Ελλάδας για τη μη συμμετοχή εκλεγμένου Βουλευτού του Ν. Λασιθίου , κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Δεν μπορώ, όμως, να μην εκφράσω τη δυσαρέσκεια τη δική μου, των περισσότερων δημοτών της Ιεράπετρας, αλλά και πολλών κατοίκων του νομού Λασιθίου για την άνιση αντιμετώπιση του νομού μας αναφορικά με την εκπροσώπησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη χθεσινή ανακοίνωση της σύνθεσής του....»

Read More

Συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Ιεράπετρας στους εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού Λασιθίου

«Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, συγχαίρω εγκάρδια τους Βουλευτές που ανέδειξαν οι πολίτες του Λασιθίου, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και κα  Αικατερίνη Σπυριδάκη.

Read More

Το μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ● «Πιστεύουμε στη νέα γενιά, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε»

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα να έχετε δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Read More