ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ κ. ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιου Καλαντζάκη και του Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη, ο κ. Παπαδάκης παρέδωσε στον Δήμαρχο ένα αναμνηστικό δώρο από τον Αντιπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού της Φρεγάτας «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ», κ. Ιωάννη Κουτσουράκη, το οποίο προσέφερε ως κίνηση ευχαριστίας προς όλους…

Read More

Καλαντζάκης για ΒΟΑΚ: «Απαιτούμε την άμεση χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ στο Νομό Λασιθίου»

Στην ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε ο ΟΑΚ (Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης) στο Τεχνικό Επιμελητήριο Λασιθίου το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης Θεοδόσης. Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης (Π.Ε.Δ.) κ. Γιάννης Κουράκης, ο Βουλευτής…

Read More

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΜΙΡΑ ΤΗΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

Στην ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 77η επέτειο του Ολοκαυτώματος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στη θέση «Σελί» Αμιρών Βιάννου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την Αντιδήμαρχο, κα Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Read More

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Εύχομαι σε κάθε μαθήτρια  και μαθητή μία εποικοδομητική και συναρπαστική σχολική χρονιά και σε κάθε εκπαιδευτικό, γονέα και κηδεμόνα καλή δύναμη και υπομονή ώστε να ανταπεξέλθετε στο δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό έργο σας.

Read More

«Ο ΒΟΑΚ δεν προσφέρεται ούτε για κινήσεις εντυπωσιασμού ούτε για κινήσεις λαϊκισμού»

Απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα στα Μ.Μ.Ε. που αναφέρεται στον ΒΟΑΚ και σε μεγάλα έργα υποδομών ενημερώνουμε τους πολίτες οτι για τη Δημοτική Αρχή ο ΒΟΑΚ και τα μεγάλα έργα υποδομών (έργα ύδρευσης, άρδευσης, λιμενικά, οδικά κ.α) αποτελούν μείζονα ζητήματα και πρωταρχικές προϋποθέσεις ανάπτυξης για την Ιεράπετρα και για το νομό…

Read More

Συγχαρητήριο μήνυμα από το Δήμαρχο Ιεράπετρας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώνει μία πολύχρονη και κοπιαστική διαδρομή και σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στη ζωή σας με καινούργιες εμπειρίες, νέες ευρείες προοπτικές και μία ουσιαστική επένδυση στη μόρφωση. 

Read More

ΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Αναφερόμενοι σε κάθε δημόσια κατηγορία που εξαπολύεται αυτές τις ημέρες για τη Δημοτική Αρχή, επισημαίνουμε ότι ακόμα και υπό αυτές τις ιδιάζουσες και πρωτόγνωρες συνθήκες που διανύουμε δεν έχoυμε σταματήσει ούτε μία μέρα να παράγουμε έργο και να λύνουμε προβλήματα.

Read More

Είμαστε αντίθετοι στη φιλοσοφία του «Ράβε – Ξήλωνε» – Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα

Θα πρέπει να ενημερώσουμε τους πολίτες, ότι στη φιλοσοφία αυτής της Δημοτικής Αρχής η λογική του «Ράβε- Ξήλωνε» δεν υπάρχει και το έχουμε αποδείξει εμπράκτως. Το σχεδιασμό του κάθε έργου υλοποιεί και επιβλέπει η Τεχνική Υπηρεσία.

Read More

ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΒΕΙΩΝ 2020

Μετά την ανησυχητική εξάπλωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 σε όλη τη χώρα, ο Δήμος Ιεράπετρας αποφασίζει την ακύρωση όλων των εκδηλώσεων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Κυρβείων 2020.

Read More

ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα που οφείλει να αποτελεί για κάθε Δήμαρχο η προστασία της υγείας των δημοτών αναλαμβάνω την ευθύνη της ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων που είναι προγραμματισμένες στο πλαίσιο των Κυρβείων από 1/8 μέχρι και 10/8.

Read More