ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα που οφείλει να αποτελεί για κάθε Δήμαρχο η προστασία της υγείας των δημοτών αναλαμβάνω την ευθύνη της ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων που είναι προγραμματισμένες στο πλαίσιο των Κυρβείων από 1/8 μέχρι και 10/8.

Read More

«ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ…»

                                                                                Ιεράπετρα, 21.07.2020 Απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα Δημοτικής Παράταξης που επιμένει να αναλώνεται σε μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και όχι στην παραγωγή έργου και την πρόοδο του τόπου αναφέρουμε τα εξής: Αρχικά ως Δημοτική Αρχή δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε διενέξεις που διχάζουν και πολώνουν την τοπική κοινωνία παραπέμποντας σε πολιτικές του…

Read More

Καλαντζάκης προς Υπουργό Θεοχάρη: «Χρηματοδοτήστε έργα υποδομών που θα ενισχύσουν τον τουρισμό μας»

Στο επιμελητήριο Λασιθίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συμμετείχε στη συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη μαζί με φορείς και εκπροσώπους από το χώρο του τουριστικού κλάδου.

Read More

ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΟ ΧΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Σε θετικό και αισιόδοξο κλίμα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη στην Κρήτη και στην Ιεράπετρα με θέμα το τριετές σχέδιο διαχείρισης για τη νήσο Χρυσή.

Read More

5 Ιουνίου ● Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – «Για μια Ιεράπετρα όμορφη και καθαρή»

Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας και χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια ξεκινώντας από το σπίτι μας, τη γειτονιά μας.

Read More

Καλαντζάκης για το αιολικό πάρκο: «Ενεργούμε νομότυπα» – «Δεν επιθυμώ να ποινικοποιήσω την πολιτική ζωή της τοπικής κοινωνίας»

Σε απάντηση της κατάφωρης επίθεσης στη Δημοτική Αρχή και στο πρόσωπο μου για το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών οφείλουμε να ενημερώσουμε ορθά τους δημότες ώστε να μην οδηγηθούν σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

Read More

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – «Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ»

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους πολίτες της Ιεράπετρας σχετικά με το χρονικό των εγκρίσεων, των ενεργειών και των αδειοδοτήσεων αναφορικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην κοινότητα Κάτω Χωριού.

Read More

Καλαντζάκης: «Φροντίζουμε την υγεία μας & στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, σήμερα, την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής προκειμένου να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες για τη ζημιά που τους επέφερε το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων και να τους ευχηθεί καλές δουλειές στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Read More