ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Με υπευθυνότητα απέναντι στους συνανθρώπους μας και τους ίδιους μας τους εαυτούς, ας ακολουθήσουμε τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να μπορέσουμε να εξαλείψουμε τον κίνδυνο της πανδημίας και να επιστρέψουμε το γρηγορότερο στην κανονικότητα.

Read More

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη και τον δημοτικό αστυνομικό, κ. Πέτρο Περάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, από τους οποίους ενημερώθηκε για τη δράση της Δημοτικής Αστυνομίας στην τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Read More

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την κήρυξη του απελευθερωτικού αγώνα που αποτέλεσε την αφετηρία της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Οι αγωνιστές του ’21 με το ψυχικό τους σθένος, την αγωνιστικότητα, την αγάπη για την πατρίδα, το σεβασμό και την πίστη σε υψηλές αξίες αγωνίστηκαν με αυτοθυσία εξασφαλίζοντας το ύψιστο αγαθό, την…

Read More

Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο  ενημερώνουν για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Read More

«ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη, και τον πρόεδρο του Συλλόγου Καφέ – Εστίασης, κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα των κατασκευών στο παραλιακό μέτωπο και για τα προγραμματισμένα έργα συνολικής αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου.

Read More

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γυναικεία παρουσία και την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών σε όλες τις θέσεις ευθύνης, στα όργανα λήψης αποφάσεων και σε όλες τις βαθμίδες της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς έχουμε ανάγκη τη γυναικεία πρωτοβουλία, ευαισθησία, φαντασία, ποιότητα, ανθρωπιά και προοδευτικότητα.

Read More

ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΛΙΟΝΑΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Κύριε Καλλιονάκη, μπορεί να θέλετε, αλλά δεν μπορείτε. Η ευκαιρία που σας δόθηκε από την παρούσα Κυβέρνηση με τον διορισμό σας να αναβαθμίσετε ουσιαστικά το νοσοκομείο, όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Η ευθύνη βαραίνει όσους σας τοποθέτησαν στη θέση αυτή. Είναι ένα λάθος που επιμένουμε ότι θα πρέπει να επανορθωθεί…

Read More

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ Ο ΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Με ένα νέο μανιφέστο, ο Επικεφαλής της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα», επιχειρεί κατά την προσφιλή του τακτική να διαστρεβλώσει τα γεγονότα, σε μια ακόμα προσπάθεια να ωφεληθεί πολιτικά από μια κατάσταση που ταλανίζει τους συμπολίτες μας.

Read More

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ● ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/2 ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με την Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για ενδεχόμενα προβλήματα των σχολείων λόγω της κακοκαιρίας, αλλά και να συζητήσουν την πιθανή επαναλειτουργία τους.

Read More

«ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιου Καλαντζάκη, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, της Αντιδημάρχου, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κ. Γιώργου Ασπραδάκη, του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Γιώργου Προϊστάκη, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.…

Read More