ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – «Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ»

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους πολίτες της Ιεράπετρας σχετικά με το χρονικό των εγκρίσεων, των ενεργειών και των αδειοδοτήσεων αναφορικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην κοινότητα Κάτω Χωριού.

Read More

Καλαντζάκης: «Φροντίζουμε την υγεία μας & στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, σήμερα, την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής προκειμένου να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες για τη ζημιά που τους επέφερε το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων και να τους ευχηθεί καλές δουλειές στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Read More

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Στις κρίσιμες ημέρες που διανύουμε εύχομαι ολόψυχα το φως της Αναστάσεως να μας οπλίσει με δύναμη και θέληση ώστε να υπερβούμε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται και να υποδεχτούμε ένα μέλλον δημιουργικό και ελπιδοφόρο.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ: «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΟΧΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ»

Μετά τη συζήτησή μου με τους φορείς φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση αποτελούν ημίμετρα και δεν επαρκούν για την ουσιαστική στήριξη των κλάδων ώστε να καλυφθεί η τεράστια ζημιά που υφίστανται.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 

Ζούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που επιφέρει πολλαπλά πλήγματα στους παραγωγούς. Παραμένω δίπλα τους για να υποστηρίξω κάθε άμεση ή μελλοντική διεκδίκησή τους.

Read More

ΑΠΟΤΙΣΗ ΦΟΡΟΥ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ‘21

Μέσα στο ιδιαίτερο κλίμα των ημερών θεώρησα χρέος μου, τηρώντας κάθε επίσημη οδηγία, να αποτίσω τον ελάχιστο φόρο τιμής στους αγωνιστές του ‘21.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΟΚΟΜΩΝ

Ο κλάδος της ανθοκομίας υφίσταται τεράστιο πλήγμα λόγω της παρούσας κατάστασης με την εξάπλωση του κορονωϊού, καθώς η ζήτηση μειώθηκε δραματικά και η παραγωγική διαδικασία στα άνθη δεν είναι ευμετάβλητη.

Read More

«Κέντρο Στήριξης των Δημοτών»: Καινοτομία του Δήμου Ιεράπετρας στη μάχη του κορωνοϊού

Σε εφαρμογή των επιπρόσθετων μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Ιεράπετρας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, έστησε και λειτουργεί το «Κέντρο Στήριξης των Δημοτών του Δήμου Ιεράπετρας». 

Read More

Κλειστές αύριο Τετάρτη οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας

Λόγω της έκτακτης απόφασης της Κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών, οι υπηρεσίες του Δήμου αύριο Τετάρτη 11/3 θα παραμείνουν κλειστές, με απόφαση του Δημάρχου |Ιεράπετρας Θεοδοσίου Καλαντζάκη, για τη διευκόλυνση των γονέων-υπαλλήλων.

Read More