Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ: «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΟΧΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ»

Μετά τη συζήτησή μου με τους φορείς φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση αποτελούν ημίμετρα και δεν επαρκούν για την ουσιαστική στήριξη των κλάδων ώστε να καλυφθεί η τεράστια ζημιά που υφίστανται.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 

Ζούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που επιφέρει πολλαπλά πλήγματα στους παραγωγούς. Παραμένω δίπλα τους για να υποστηρίξω κάθε άμεση ή μελλοντική διεκδίκησή τους.

Read More

ΑΠΟΤΙΣΗ ΦΟΡΟΥ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ‘21

Μέσα στο ιδιαίτερο κλίμα των ημερών θεώρησα χρέος μου, τηρώντας κάθε επίσημη οδηγία, να αποτίσω τον ελάχιστο φόρο τιμής στους αγωνιστές του ‘21.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΟΚΟΜΩΝ

Ο κλάδος της ανθοκομίας υφίσταται τεράστιο πλήγμα λόγω της παρούσας κατάστασης με την εξάπλωση του κορονωϊού, καθώς η ζήτηση μειώθηκε δραματικά και η παραγωγική διαδικασία στα άνθη δεν είναι ευμετάβλητη.

Read More

«Κέντρο Στήριξης των Δημοτών»: Καινοτομία του Δήμου Ιεράπετρας στη μάχη του κορωνοϊού

Σε εφαρμογή των επιπρόσθετων μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Ιεράπετρας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, έστησε και λειτουργεί το «Κέντρο Στήριξης των Δημοτών του Δήμου Ιεράπετρας». 

Read More

Κλειστές αύριο Τετάρτη οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας

Λόγω της έκτακτης απόφασης της Κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών, οι υπηρεσίες του Δήμου αύριο Τετάρτη 11/3 θα παραμείνουν κλειστές, με απόφαση του Δημάρχου |Ιεράπετρας Θεοδοσίου Καλαντζάκη, για τη διευκόλυνση των γονέων-υπαλλήλων.

Read More

«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν» – ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ο Δήμος Ιεράπετρας στα πλαίσια των ενεργειών πρόληψης για τον κορωνοϊό έχει προχωρήσει σε συντονισμένες κινήσεις για την προστασία των δημοτών και την αποφυγή ή καθυστέρηση εμφάνισης κρουσμάτων.

Read More

Αδύνατον τ’ αληθές λαθείν. Θάρσει. Λέγων τ’ αληθές ου σφαλεί ποτε.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. Πρόκειται για ένα έργο που στοχεύει στην επανάκτηση του δημόσιου χώρου στο κέντρο της πόλης και στην ανάδειξη της ιστορικής της ταυτότητας.

Read More