ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ  ΣΤΗΝ AGROEXPO IΕΡΑΠΕΤΡΑ 2021

Για τέταρτη φορά η AgroExpo διοργανώνεται στην Ιεράπετρα με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων πρακτικών και σύγχρονων τεχνολογιών στον πρωτογενή τομέα, τη προβολή και τη στήριξη της συνεργασίας των αγροτικών επιχειρήσεων.

Read More

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με επίγνωση των προκλήσεων και των δυσκολιών που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε έχοντας ως φόντο την πανδημία και τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Η Ελλάδα, αλλά και όλος ο κόσμος, θρηνεί για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη, ενός από τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες, αλλά και ενός μαχητή των ιδανικών της ειρήνης και της ελευθερίας.

Read More

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρευρέθηκε στη συγκέντρωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο εργαζομένων ΕΦΚΑ του νομού Λασιθίου στην αίθουσα του κινηματογράφου REX στον Άγιο Νικόλαο εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής της Ιεράπετρας στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Read More

Ο ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΣΕΛΕΡΩΝ

Με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμαύκας, κ. Κωνσταντίνο Κρασσά και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μεσελέρων, Εμμανουήλ Σκουλούδη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, όπου και μετέβησαν στις πληγείσες από την πρόσφατη πυρκαγιά περιοχές, προκειμένου να δουν από κοντά τα αποτελέσματα…

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Επίσκεψη στην Κοινότητα του Σταυροχωρίου  πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και οι Αντιδήμαρχοι, Μανόλης Βρυγιωνάκης και Νεκτάριος Παπαδάκης, όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Ιωάννη Ζουμπουλάκη, την Πρόεδρο, κα Ελευθερία Ορφανάκη και τον Αντιπρόεδρο, κ.  Μανώλη Τζοβενάκη, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσουρά- Σταυροχωρίου, τον Πρόεδρο του…

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΕ/ΤΑΚ «ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ – ΓΕΦΥΡΑ ΦΡΟΥΖΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΑΚ»

Επιδιώκουμε σε κάθε ευκαιρία να φέρνουμε τους αρμόδιους ενώπιον των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει. Το ίδιο πράξαμε και σήμερα. Η άμεση ένταξη στο ΕΣΠΑ και η όσο το δυνατόν ταχύτερη δημοπράτηση των οδικών τμημάτων Καλό Χωριό- Γέφυρα Φρουζή και παράκαμψη της Παχειάς Άμμου, για τα οποία διαπιστώθηκε…

Read More

ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Η λύση είναι στο χέρι μας. Στο χέρι μας, όμως, είναι και το αν θα ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Αν θα ξαναζήσουμε ουσιαστικά και πραγματικά ελεύθεροι σε αρμονία και σε συνεργασία με τους γύρω μας.

Read More