Καλαντζάκης: «Με επιμονή και σωστή συνεργασία δημιουργήσαμε το πρώτο Δημοτικό Γηροκομείο Ιεράπετρας»

Ένα σύγχρονο, λειτουργικό, ασφαλές Γηροκομείο για τη φιλοξενία των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, το οποίο αποτελούσε επιτακτική ανάγκη και αίτημα των δημοτών για πάρα πολλές δεκαετίες και πρόκειται να καλύψει ανάγκες όχι μόνο του Δήμου της Ιεράπετρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Read More

Καλαντζάκης ➡ «Ως ανεξάρτητη δημοτικής αρχή ζητάμε εξηγήσεις από αυτούς που σιωπούν. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε για την Ιεράπετρα τη λειτουργία Πανεπιστημιακής Σχολής»

Ύστερα από την ανακοίνωση της πρόθεσης του Υπουργού Παιδείας, κ. Πιερρακάκη, να καταθέσει προς ψήφιση νόμο στη Βουλή με τον οποίο θα καταργηθούν οριστικά τα 36 από τα 37 νέα τμήματα «Γαβρόγλου», τα οποία είχαν τεθεί σε αναστολή έναρξης λειτουργίας, ανάμεσα τους και το τμήμα Φυσικοθεραπείας της Ιεράπετρας,…

Read More

Παραλαβή νέων προμηθειών ύψους 450.000€ στον Δήμο Ιεράπετρας

Τον χώρο της πρώην ΑΓΡΕΞ επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την παραλαβή τριών νέων προμηθειών ύψους 450.000€ στις οποίες προχώρησε ο Δήμος της Ιεράπετρας τις προηγούμενες ημέρες.

Read More

Καλαντζάκης: «Συνεχής η στήριξή μας σε καλλιτεχνικές δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό και συμβάλλουν στην πολιτιστική εξωστρέφεια του Δήμου μας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, κ. Σοφία Κονταξάκη με αφορμή την έναρξη του 11ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023.

Read More

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΡΑΜΙΑΝΩΝ

Αναφορικά με το μεγάλο πλήγμα που δέχονται οι αγρότες της Ιεράπετρας με την απένταξη των συμπληρωματικών έργων του φράγματος των Μπραμιανών, θεωρούμε ως Δημοτική Αρχή ότι τέτοια λάθη είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.

Read More

5,5 εκατομμύρια ● Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Μακρύ Γιαλού» του Δήμου Ιεράπετρας

Στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο Μελέτης-Κατασκευής: «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Μακρύ Γιαλού», συνολικής δαπάνης προϋπολογισμού μελέτης πάνω από 5.500.000€, προχώρησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με την ανάδοχο εταιρεία.

Read More

Συνεχίζονται τα έργα στην κοινότητα του Κάτω Χωριού ● Στην τελευταία φάση υλοποίησης το νέο προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου

Την Κοινότητα του Κάτω Χωριού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία τόσο στο Κάτω, όσο και στο Πάνω Χωριό και στα Παπαδιανά, προκειμένου να ελέγξει την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στην Κοινότητα (μόνωση στο κοινοτικό κατάστημα, οικοδομικές εργασίες, εργασίες συντήρησης…

Read More

Υπογραφή σύμβασης ● Ξεκινούν τα έργα για την κατασκευή δύο γηπέδων τένις

Στην υπογραφή εργολαβικής σύμβασης προϋπολογισμού 170.000 ευρώ, για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή Γηπέδων Αντισφαίρισης στο Δήμο Ιεράπετρας», προέβη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου.

Read More

Συνεχίζονται τα έργα άρδευσης στην κοινότητα των Μύθων ● Ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το νέο έργο άρδευσης

Στην Κοινότητα πρόσφατα ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το έργο της αντικατάστασης του δικτύου άρδευσης μήκους 650m που συνδέει τη γεώτρηση με τον «Απηγανιά» και το «Σελί».

Read More