Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ: «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΟΧΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ»

Μετά τη συζήτησή μου με τους φορείς φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση αποτελούν ημίμετρα και δεν επαρκούν για την ουσιαστική στήριξη των κλάδων ώστε να καλυφθεί η τεράστια ζημιά που υφίστανται.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 

Ζούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που επιφέρει πολλαπλά πλήγματα στους παραγωγούς. Παραμένω δίπλα τους για να υποστηρίξω κάθε άμεση ή μελλοντική διεκδίκησή τους.

Read More

ΑΠΟΤΙΣΗ ΦΟΡΟΥ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ‘21

Μέσα στο ιδιαίτερο κλίμα των ημερών θεώρησα χρέος μου, τηρώντας κάθε επίσημη οδηγία, να αποτίσω τον ελάχιστο φόρο τιμής στους αγωνιστές του ‘21.

Read More

180.000€ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΖΑΣ

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του προέδρου της κοινότητας Ρίζας κ. Μανώλη Αλεξάκη η σύμβαση για το έργο κατασκευής μιας νέας δεξαμενής άρδευσης 500 κυβικών και ανέγερσης νέου κτιρίου κοινοτικού καταστήματος.

Read More

ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΦΑΛΟΥ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ     

Υπεγράφη μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας και του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη η ένταξη στις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) της μελέτης του Δήμου Ιεράπετρας για το έργο κατασκευής υφάλου κυματοθραύστη κατά μήκος της παραλίας Ιεράπετρας.

Read More

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με απόφασή του αναστέλλει τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών στη ΔΕ Μακρύ Γιαλού τη Δευτέρα 23/3 και την Τρίτη 24/3 προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες απολύμανσης των κτιρίων του Δήμου για την αποφυγή και πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού – COVID-19.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΟΚΟΜΩΝ

Ο κλάδος της ανθοκομίας υφίσταται τεράστιο πλήγμα λόγω της παρούσας κατάστασης με την εξάπλωση του κορονωϊού, καθώς η ζήτηση μειώθηκε δραματικά και η παραγωγική διαδικασία στα άνθη δεν είναι ευμετάβλητη.

Read More

«Κέντρο Στήριξης των Δημοτών»: Καινοτομία του Δήμου Ιεράπετρας στη μάχη του κορωνοϊού

Σε εφαρμογή των επιπρόσθετων μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Ιεράπετρας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, έστησε και λειτουργεί το «Κέντρο Στήριξης των Δημοτών του Δήμου Ιεράπετρας». 

Read More

Έκτακτη συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας, Διοικητή Νοσοκομείου και Προέδρου Ερυθρού Σταυρού

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση του κορωνοϊού, στην ετοιμότητα των υπηρεσιών του Δήμου και του νοσοκομείου και σε νέες επιμέρους κινήσεις και συμπληρωματικά μέτρα που θα παρθούν για την προστασία των πολιτών.

Read More

Κλειστές αύριο Τετάρτη οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας

Λόγω της έκτακτης απόφασης της Κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών, οι υπηρεσίες του Δήμου αύριο Τετάρτη 11/3 θα παραμείνουν κλειστές, με απόφαση του Δημάρχου |Ιεράπετρας Θεοδοσίου Καλαντζάκη, για τη διευκόλυνση των γονέων-υπαλλήλων.

Read More