«ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ»

Με τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Ζαμπετάκη και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ιεράπετρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΗΡΑ»

Με την πρόεδρο κα. Μαρία Τσιριντάνη, την αντιπρόεδρο κα. Χρυσούλα Παράσογλου - Ψαρουδάκη και την ταμία κα. Μαρία Βουλά του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών «ΗΡΑ» του Δήμου Ιεράπετρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα που οφείλει να αποτελεί για κάθε Δήμαρχο η προστασία της υγείας των δημοτών αναλαμβάνω την ευθύνη της ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων που είναι προγραμματισμένες στο πλαίσιο των Κυρβείων από 1/8 μέχρι και 10/8.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΝΤΡΙΟΥ

Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη όλο το νεοσύστατο Δ.Σ. ενημέρωσε για τα έργα που είναι υπό εξέλιξη καθώς και αυτά που δρομολογούνται στον οικισμό του Κεντριού όπως η ανάπλαση κεντρικών σημείων, το έργο ηλεκτροφωτισμού και το έργο ύδρευσης καθώς και για την προσπάθεια χρηματοδότησης και ολοκλήρωσης του κολυμβητηρίου.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Σητείας κ. Νικόλαο Μακρυνάκη και τον γενικό γραμματέα Δήμου Σητείας κ. Εμμανουήλ Μακρονικολάκη.

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΚΟΥ

Τον ατμοηλεκτρικό σταθμό Αθερινόλακκου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Νίκο Μανακανάτα καθώς και με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χατζηνικολάκη και τον Γραμματέα κ. Αντώνη Λουμπουνάκη της τοπικής διοικούσας επιτροπής του σταθμού.

Read More

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Λιμενάρχη

Με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία της Αντιδημάρχου κας. Χρύσας Χατζημαρκάκη.

Read More

«ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ…»

                                                                                Ιεράπετρα, 21.07.2020 Απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα Δημοτικής Παράταξης που επιμένει να αναλώνεται σε μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και όχι στην παραγωγή έργου και την πρόοδο του τόπου αναφέρουμε τα εξής: Αρχικά ως Δημοτική Αρχή δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε διενέξεις που διχάζουν και πολώνουν την τοπική κοινωνία παραπέμποντας σε πολιτικές του…

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

Διαδοχικές επισκέψεις σε Υπουργεία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας και να διεκδικήσει νέες χρηματοδοτήσεις για έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό και Βουλευτή του Νομού Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Read More