ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ιεράπετρα, 05.03.2020

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης Θεοδόσιος, στα οκτώ σημεία του Δήμου όπου προχωράει η κατασκευή νέων παιδικών χαρών.

Ο Δήμαρχος παρακολούθησε την πορεία των εργασιών και προσδιόρισε μαζί με τους προέδρους των κοινοτήτων τις επιπρόσθετες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από τον Δήμο Ιεράπετρας για την ασφάλεια των χώρων και την πλήρη αισθητική και λειτουργική τους διαμόρφωση.

Πρόκειται για το έργο κατασκευής και εγκατάστασης εξοπλισμού παιδικών χαρών Δήμου Ιεράπετρας, συνολικού προϋπολογισμού 205.000 ευρώ, και αφορά συγκεκριμένα τις παιδικές χαρές  στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην πόλη της Ιεράπετρας, στον οικισμό της Βαϊνιάς, στην κοινότητα Κάτω χωριού (οικισμοί Κάτω και Πάνω Χωριό), στην κοινότητα Μαλών, στην κοινότητα Ορεινού (στον οικισμό και στον Άγιο Παντελεήμονα) και στη νέα πλατεία του Κουτσουρά.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και των δυνατοτήτων για τα παιδιά του Δήμου μας ήταν πάντα μία από τις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. 

Στόχος μας είναι η άμεση ολοκλήρωση των παρεμβάσεων ώστε οι οκτώ νέες παιδικές χαρές να παραδοθούν άμεσα και να συνεχίσουμε επιδιώκοντας κάθε παιδί σε οποιαδήποτε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας να έχει δίπλα του μία σύγχρονη και πιστοποιημένη παιδική χαρά.»