Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού

01.03.2018

Επίσκεψη σε σημαντικά έργα που υλοποιούνται στη Δ.Ε. του Μακρύ Γιαλού πραγματοποίησε εχθές το πρωί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ.Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σταυροχωρίου κ.Ιωάννη Ζουμπουλάκη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου κ. Σταύρο Στεφανάκη.

Τα έργα που αφορούν κυρίως οικοδομικές εργασίες, αναπλάσεις, επισκευές και έργα οδοποιίας, ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, αναμένεται να επιλύσουν λειτουργικά προβλήματα και να ενισχύσουν την αναβάθμιση της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή, ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία και τη συνεχή στήριξη που προσφέρουν στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή.

IMG_1776 IMG_1779 IMG_1781 IMG_1785 IMG_1790 IMG_1821 IMG_1818 IMG_1809 IMG_1807 (1) IMG_1795 IMG_1751 IMG_1754 IMG_1759 IMG_1773IMG_1775

Επιπλέον ο κ.Καλαντζάκης δήλωσε μεταξύ άλλων:

Η ευρύτερη περιοχή του Μακρύ Γιαλού αναπτύσσεται συνεχώς στον τουριστικό και τον αγροτικό τομέα.

Η δρομολόγηση και ολοκλήρωση έργων που ενδυναμώνουν τις προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης του τόπου αποτελεί προτεραιότητά μας.

Η δημιουργία της πλατείας του Κουτσουρά καθώς και τα έργα οδοποιίας, ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης διασφαλίζουν την αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας των δημοτών.

Επιπλέον, η ανακατασκευή του τοιχίου του Δημοτικού Σχολείου του Κουτσουρά, που υπέστη εκτεταμένες ζημιές λόγω της θεομηνίας, καθώς και οι σημαντικές οικοδομικές εργασίες και παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Πρώην Δημοτικό Σχολείο του Μακρύ Γιαλού, θα βελτιώσουν την εικόνα των σχολικών μονάδων, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των μαθητών και καλύπτοντας τις ανάγκες στέγασης.

Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στον δημότη της δημοτικής ενότητας του Μακρύ Γιαλού, να τον στηρίζουμε και να βελτιώνουμε την καθημερινότητά του.

Στόχος μας είναι να επισπευσθούν οι εργασίες ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος και να παραδοθούν στους πολίτες όσο το δυνατόν συντομότερα.