Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κουτσουρά

               Ιεράπετρα 09.03.2018

Το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κουτσουρά επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλία Νταραρά και τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, για να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που είχαν προκληθεί από την πρόσφατη θεομηνία.

IMG_2057 IMG_2054 IMG_2051 IMG_2044

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής, ο κ. Νταραράς, παρουσία του Δημάρχου, συζήτησε με τον διευθυντή του Γυμνασίου κ.Πατεράκη, τη διευθύντρια του λυκείου κ.Κωστάκη και τους καθηγητές για τις ανάγκες της σχολικής μονάδας και τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί καθώς και για εκείνα που ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα έργα που πρόκειται να ακολουθήσουν και αφορούν στις αίθουσες και στον αύλειο χώρο του σχολείου.

IMG_2105 IMG_2098 IMG_2087 IMG_2080

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ταχεία εξέλιξη των έργων στο γυμνάσιο και λύκειο του Κουτσουρά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νταραρά, τον κ. Βρυγιωνάκη και τους διδάσκοντες για την άψογη συνεργασία και τον ακριβή συντονισμό των ενεργειών που εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων.

Έχουν υλοποιηθεί πολύ σημαντικά έργα στην παρούσα σχολική μονάδα και βρισκόμαστε σε συνεχιζόμενο διάλογο ώστε να μπούμε στη διαδικασία δρομολόγησης νέων παρεμβάσεων