ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ», «ΝΟΤΟΣ» και «ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΡΒΟΛΙ» ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                                                                                Ιεράπετρα, 24.12.2022

Τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς «Ανατολή», «Νότος» και «Κρητικό Περβόλι» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην «Ανατολή» συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Καραλάκη, στον «Νότο» με τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Πλεξουσάκη και τον διευθυντή κ. Προκόπη Πανταζή και στο «Κρητικό Περβόλι» με τον ταμία του ΔΣ κ. Κωστή Αστροπεκάκη, τον γραμματέα του ΔΣ κ. Κωνσταντίνο Χειλά και το μέλος του συνεταιρισμού κ. Βασίλη Μαζαράκη.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τον πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Ιωάννη Γαϊτάνη.

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές, συζήτησε για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις επιδιώξεις των συνεταιρισμών, καθώς και τα προβλήματα των παραγωγών του Δήμου Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Η οικονομία του Δήμου Ιεράπετρας είναι άρρηκτα δεμένη με τον πρωτογενή τομέα.

Σε μία περίοδο που μεταξύ των υπόλοιπων δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κλάδος υπάρχει και το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης που δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια στους καλλιεργητές, η δημοτική αρχή βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αγροτών και σε συνεργασία με τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο διεκδικεί λύσεις στα προβλήματά τους και συνεισφέρει στη βελτίωση των καλλιεργητικών δεδομένων.

Ευχαριστώ τους Προέδρους από την Ανατολή, το Νότο και το Κρητικό Περβόλι κ. Γιώργο Καραλάκη, κ. Αντώνη Πλεξουσάκη και κ. Νεκτάριο Παπαδάκη  και τον Πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Γαϊτάνη για τη φιλοξενία και τις εποικοδομητικές συζητήσεις μας.

Εύχομαι χρόνια πολλά και ένα παραγωγικό και κερδοφόρο νέο έτος για τους αγρότες του Δήμου Ιεράπετρας».