ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη, υποδέχτηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία των Αντιδημάρχων κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη, κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη και κ. Νεκτάριου Παπαδάκη, καθώς και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν μια σειρά από μείζονος σημασίας θέματα, όπως η νήσος Χρυσή, η εκπόνηση γεωτεχνικών μελετών στην περιοχή της Αγιάς Φωτιάς, έργα οδοποιίας, ο Βόρειος οδικός άξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ), ο Νότιος Οδικός Άξονας της Κρήτης (ΝΟΑΚ),καθαρισμός ρεμάτων, η συντήρηση και αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων, κλαδοκοπές, η όχληση από το πυρηνελαιουργείο κ.α.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κατόπιν δήλωσε:  «Κατά τη σημερινή συνάντηση διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά το άριστο κλίμα που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, καθώς μοιραζόμαστε κοινές απόψεις πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Με τον κ. Ανδρουλάκη συμφωνήσαμε στην ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο συντονισμό δράσεων και ενεργειών, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Παράλληλα, προγραμματίζουμε την υλοποίηση επιπλέον μελετών και την κατάθεση ακόμη περισσότερων προτάσεων  προς χρηματοδότηση για τον Δήμο της Ιεράπετρας».