ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 

                                                                                Ιεράπετρα, 07.04.2021

Το νέο Γηροκομείο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, παρουσία της Αντιδημάρχου κας. Μαρίας Ρουμελιωτάκη, του συνεργάτη του Δημάρχου κ. Μάνου Λουτσέτη και του Εργολάβου του έργου.

Οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης του κτιρίου και του περιβάλλοντα χώρου ολοκληρώνονται το ερχόμενο διάστημα και είναι έτοιμη και η μελέτη για τον εξοπλισμό του γηροκομείου ώστε να καταστεί έτοιμο προς παράδοση και χρήση.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε για ακόμα μία φορά την τεράστια αξία της καλής συνεργασίας του Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη η οποία έφτασε στο σημείο να μεταφράζεται σε τόσο μεγάλα και αναγκαία έργα με ουσιαστική κοινωνική συνεισφορά.

«Είμαστε πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του έργου του Γηροκομείου Ιεράπετρας.», δηλώνει ο Δήμαρχος. «Ένα έργο που αναβαθμίζει ουσιαστικά το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας παρέχοντας στους φιλοξενούμενους υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε άρτιες εγκαταστάσεις σύγχρονων προδιαγραφών.

Ευχαριστώ το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τη συνεργασία που επιφέρει τόσο σπουδαία αποτελέσματα.»