ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κ. ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ, ΚΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗ

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ιεράπετρας συνάντηση του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, με την νέα Πρόεδρο του ΤΟΕΒ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ, κα Ελένη Σουργιαδάκη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ του Δήμου Ιεράπετρας και του ΤΟΕΒ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ, όπως είναι η αγροτική οδοποιία, η άρδευση κ.α.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα πρώην μέλη και τον Πρώην Πρόεδρο του Συμβουλίου του ΤΟΕΒ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ, κ. Νικόλαο Γαρεφαλάκη, για την άριστη συνεργασία και να συγχαρώ τα νέα μέλη και τη νέα Πρόεδρο, κα Ελένη Σουργιαδάκη, ευχόμενος καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Είμαι σίγουρος ότι χάρη στην εμπειρία που διαθέτει η κα Σουργιαδάκη, θα συμβάλλει καταλυτικά στην ενίσχυση της λειτουργίας του ΤΟΕΒ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ. Κοινός στόχος τόσο του Δήμου Ιεράπετρας όσο και του ΤΟΕΒ Καλαμαύκας είναι να βοηθήσουμε τους αγρότες της Καλαμαύκας μέσω εγγειοβελτιωτικών έργων, να αυξηθεί η παραγωγή τους και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο ο αγροτικός τομέας στην περιοχή.

Ο Δήμος Ιεράπετρας θα βρίσκεται αρωγός στο έργο της κας Σουργιαδάκη και σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Κοινότητας Καλαμαύκας και με τον Πρόεδρό της, κ. Κωσταντίνο Κρασσά, θα εργαστούμε προς όφελος των κατοίκων της».