Καλαντζάκης: «Άστοχες οι τοποθετήσεις του Υπ. Υγείας κ. Πλεύρη. Καλή Νέα Χρονιά σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας»

                                                                                Ιεράπετρα, 29.12.2022

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στο Νοσοκομείο, το πρωί της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022, όπου συναντήθηκε με τον κ. Ιωάννη Πετράκη, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, ο οποίος εκτελεί χρέη Αναπληρωτή  Διοικητή, τον Πρόεδρο των Εργαζομένων, κ. Δημήτριο Βλασσάκη, τον Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Περουλάκη, την Προϊσταμένη οικονομικών κα. Καλλιόπη Κονταξάκη, την Προϊσταμένη του τμήματος επιστασίας-ιματισμού κα. Καλλιόπη Μαυράκη, το ιατρικό, το νοσηλευτικό, το διοικητικό και το τεχνικό προσωπικό.

Ο κ. Καλαντζάκης στο γραφείο του διοικητή, αλλά και στην περιήγησή του στους χώρους του νοσοκομείου, συζήτησε για τις μείζονες ανάγκες του νοσοκομείου για στελέχωση και υποδομές ανταλλάσσοντας ταυτόχρονα ευχές με το προσωπικό για τη νέα χρονιά.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος:

«Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας είναι σοβαρά και απαιτούν άμεσης διευθέτησης από το Υπουργείο Υγείας, με την άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, κ. Μίνας Γκάγκα και χωρίς άστοχες τοποθετήσεις όπως αυτή του του Υπουργού Υγείας, κ. Πλεύρη που προφανώς δεν έχει ενημερωθεί για τη γεωγραφική ιδιαιτερότητα του Νομού Λασιθίου με το προβληματικό οδικό δίκτυο αλλά ούτε και για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες με την υπάρχουσα δομή του νοσοκομείου.

Από τη μεριά του Δήμου Ιεράπετρας όπως και του Νοσοκομείου μας υπάρχει ξεκάθαρος βραχυπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, ξεκάθαρα αιτήματα, σύμπνοια απόψεων και κοινή βούληση προκειμένου να λειτουργήσει άρτια το νοσοκομείο προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Κρήτης.

Όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας δίνει καθημερινά μία αξιέπαινη μάχη, για να ανταποκριθεί σε τεράστιο όγκο εργασίας και να εξυπηρετήσει μεγάλο πλήθος πολιτών του Δήμου Ιεράπετρας αλλά και όμορων Δήμων.

Ευχαριστώ τον κ. Πετράκη, τον κ. Βλασσάκη και όλο το προσωπικό για τη φιλοξενία στους χώρους του Νοσοκομείου και για τη σπουδαία προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο καθώς χωρίς την υπερπροσπάθειά τους το νοσοκομείο δε θα λειτουργούσε.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία και σε κάθε ασθενή, γρήγορη ανάρρωση.

Χρόνια πολλά, Καλή νέα Χρονιά σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου!»