ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ»

Την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Διευθυντή της Δ.Υ.Α.Α. κ. Νικόλαο Σεκαδάκη και τον Ειδικό Συνεργάτη του, κ. Ιωάννη Μανιαδάκη, όπου και συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας, κα Μαρία Κασωτάκη. Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η έγκριση των τευχών δημοπράτησης του Βιολογικού Καθαρισμού της παραλιακής ζώνης του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού που αφορά τις περιοχές του Κουτσουρά, του Μακρύ Γιαλού και της Ανάληψης.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης: «Είμαστε ένα βήμα πριν από την έγκριση των Τευχών Δημοπράτησης και την έναρξη της διαδικασίας του Διαγωνισμού ενός πολύ σημαντικού αναπτυξιακού έργου για τις παραπάνω περιοχές.

Mαζί με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας και τους Συνεργάτες μου, κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τον σκόπελο των ατέρμονων γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και χάρη στην άψογη συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας, σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να δημοπρατήσουμε ένα έργο αναγκαίο που αποτελεί για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Μακρύ Γιαλού πάγιο αίτημα.

Ευχαριστώ τον κ. Αρναουτάκη για τη χρηματοδότηση και την κα Κασωτάκη για τη στήριξή της στην υλοποίηση του έργου».