Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία η γιορτή Τουρισμού στην Ιεράπετρα. Ευχαριστίες από την Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού, κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη Σκυβάλου

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Τζαμί με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, τοπικών παραγωγών, της φιλαρμονικής, αλλά και παραδοσιακών βιολατόρων και χορευτών.

Εκθέματα  ζωγραφικής και γλυπτικής, παραδοσιακά προϊόντα και γλυκίσματα, αλλά  και παραδοσιακούς σκοπούς και χορούς της ανατολικής Κρήτης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι και επισκέπτες στον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χώρο του Τζαμί στην Κάτω Μέρα της Ιεράπετρας σε μια διαφορετική διοργάνωση με ιεραπετρίτικη αύρα.

Ο δήμος Ιεράπετρας και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη – Σκυβάλου ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ευχαριστούν τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην έκθεση εικαστικών, τους παραγωγούς, τους συλλόγους και τους ιδιώτες που συμμετείχαν στην έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, τα ζαχαροπλαστεία της Ιεράπετρας για την προσφορά παραδοσιακών γλυκών, το σύλλογο Μικρασιατών, το ξενοδοχείο Ostria, τη φιλαρμονική του δήμου, τον Βαγγέλη Βαρδάκη με το συγκρότημά του, τη σχολή παραδοσιακών χορών του Νίκου Μεταξάκη, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου κ. Αθάνατο Νίκο και τα μέλη του Δ.Σ, τον κ. Νικόλαο Χατζάκη, ηλεκτρολόγο, την κα. Διαλεκτάκη – Νταραρά Μαρία και το κατάστημα Μέλι & Καρύδι, τον ανθοπαραγωγό, κ. Γιάννη Γαϊτάνη, το ανθοπωλείο Λαμπράκη, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βαρδάκη, την Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας και τον Αντιπρόεδρο, κ. Μιχάλη Παπαδάκη και την υπάλληλο του Γραφείου Τουρισμού και Απασχόλησης του Δήμου, κα. Σοφία Φωνιαδάκη.                      


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                  

Email: ierapetraneaporeia@gmail.com

Facebook Page