ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Μελίνα Μερκούρη» παρουσίαση της προμελέτης του Παραλιακού μετώπου και ενημέρωση των έργων που υλοποιούνται στην πόλη της Ιεράπετρας στον Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Χατζάκη και σε μέλη της Κοινότητας της Ιεράπετρας από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων και Μελετών, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη. Η παρουσίαση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ τέθηκαν αρκετά ερωτήματα, στα οποία δόθηκαν διευκρινίσεις. Υπενθυμίζεται ότι η Προμελέτη του Παραλιακού Μετώπου είχε παρουσιαστεί μέσω τηλεδιάσκεψης από τον Μελετητή- Αρχιτέκτονα Χωροτάκτη, κ. Γεώργιο Πετράκη, στις 23.07.2021 και έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις παρατηρήσεις τους και πιθανές εναλλακτικές προτάσεις στο e-mail  ty.antidimarxos@0448.syzefxis.gov.gr έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.

Όπως ανέφερε ο κος Ασπραδάκης: «Πιστεύουμε στον διάλογο, μετέχουμε στον διάλογο και επιθυμούμε την ευρεία συμμετοχή του κόσμου στη διαβούλευση που έχει ξεκινήσει, προκειμένου, όταν ολοκληρωθεί η μελέτη του παραλιακού μετώπου, να έχει δημιουργηθεί ένα άρτιο λειτουργικά και αισθητικά αποτέλεσμα, το οποίο θα ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο όλους τους πολίτες της Ιεράπετρας.

Σκοπός μας είναι να δημιουργηθεί ένας ανανεωμένος χώρος ανάπλασης που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής, αλλάζοντας πλήρως την όψη του παραλιακού μετώπου της πόλης μας».