Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας δεξαμενής ύδρευσης στην περιοχή «Σταυριά» βορειοδυτικά  του φράγματος Μπραμιανών.

Ξεκινάει  η σύνδεση της και η κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης

Την περιοχή «Σταυριά» βορειοδυτικά του φράγματος των Μπραμιανών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο, κ.  Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης, κ. Μιχάλη Καβουσανό. Η συγκεκριμένη περιοχή αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια προβλήματα υδροδότησης τα οποία, όμως, σύντομα θα ξεπεραστούν, ύστερα από την κατασκευή  της δεξαμενής ύδρευσης η οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί και τη σύνδεσή της σε νέο δίκτυο ύδρευσης.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Μετά την κατασκευή  της νέας δεξαμενής στην περιοχή «Σταυριά» προχωράμε  άμεσα στη σύνδεση της και στην τοποθέτηση του νέου δικτύου ύδρευσης  προκειμένου να εξυπηρετηθούν το συντομότερο δυνατό οι υπάρχουσες υδρευτικές ανάγκες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε και στη συγκεκριμένη περιοχή ένα ολοκληρωμένο και ασφαλές υδρευτικό δίκτυο από το οποίο θα μεταφέρονται επαρκείς ποσότητες νερού ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των πολιτών.

Ευχαριστώ τους κατοίκους της περιοχής για την συνεργασία,  την ενημέρωση και την βοήθεια τους για την επίτευξη του συγκεκριμένου έργου.»