ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα προβλήματα της Ιεράπετρας συζητήθηκαν με το Δήμαρχο και την Αντιπεριφερειάρχη. Χρειάζεται πολλή δουλειά, οργανωμένες προσπάθειες και καλή συνεργασία τόνισε ο κ. Καλαντζάκης 

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, κα. Πετράκη  είχε  στο γραφείο του  ο Δημάρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και η ενημέρωση για σημαντικά θέματα και έργα που αφορούν το δήμο Ιεράπετρας.

Ειδικότερα, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, στην οποία έλαβαν μέρος και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας συζητήθηκαν θέματα, όπως το Γηροκομείο, το οδικό δίκτυο, καθώς και τα προβλήματα υδροδότησης και ποιότητας νερού.  Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν  σε δρόμους που την ευθύνη έχει η Περιφέρεια, ενώ έγινε λόγος και για την παρουσίαση της μελέτης  για τον οδικό άξονα “Ιεράπετρα – Φέρμα”  από τον Μ. Βαρδουλάκη. Αναφέρθηκαν και συζητήθηκαν παράλληλα οι ανάγκες στον τομέα της ύδρευσης και τα έργα που πρέπει να προχωρήσει ο δήμος, για να καταστεί εφικτό  να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να υπάρξει καλύτερη διαχείριση του νερού.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος “η Ιεράπετρα είναι ένας Δήμος με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία θα πρέπει να υποστηριχθούν και να αναδειχθούν. Υπάρχει ανάγκη από σημαντικά έργα και βέβαια από καλή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Χρειάζεται πολλή δουλειά και οργανωμένες προσπάθειες. Από την πλευρά μας υπάρχει και η διάθεση αλλά και η θέληση  γι΄ αυτό και αγωνιζόμαστε καθημερινά”


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                  

Email: ierapetraneaporeia@gmail.com

Facebook Page