ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπρόσωπο του  συλλόγου Εθελοντιακός. “Ελπιδοφόρο γεγονός ότι νέοι άνθρωποι μεριμνούν για την προσφορά βοήθειας και την υποστηριξη συνανθρώπων μας” δήλωνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Με τον πρόεδρο της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του συλλόγου Εθελοντιακός, κ. Χρίστο Κωστόπουλο συναντήθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις του συλλόγου.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κωστόπουλος, ενημέρωσε το δήμαρχο  για τη πορεία του Εθελοντιακού, ο οποίος, όπως ανέφερε, ξεκίνησε το 2009 ως φιλανθρωπική οργάνωση και συνεχίζει τη δράση του στην Ιεράπετρα, ως σύλλογος. Όπως τόνισε, αυτή τη στιγμή ο σύλλογος έχει  προχωρήσει στην έγκριση του καταστατικού  και υποστηρίζεται από 22 ενεργά μέλη.  Βασική του μέριμνα είναι η προσφορά βοήθειας σε άτομα με προβλήματα υγείας και άτομα από ευπαθείς ομάδες με βιοποριστικά προβλήματα. Κατά καιρούς και όποτε υπάρχει ανάγκη ο Εθελοντιακός διοργανώνει αθλητικά δρώμενα με στόχο την παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας. Ήδη στο παρελθόν, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής,  η συμβολή του Εθελοντιακού ήταν σημαντική σε περιπτώσεις που  κρίθηκε σκόπιμο και αναγκαίο.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος “είναι ελπιδοφόρο γεγονός το ότι νέοι άνθρωποι, όπως τα παιδιά που στελεχώνουν τον Εθελοντιακό, μεριμνούν για την προσφορά βοήθειάς και την υποστήριξη συνανθρώπων μας. Εμείς ως δημοτική αρχή έχουμε σαν πρώτιστο στόχο μας να στηρίξουμε όλους τους συλλόγους του δήμου μας και βεβαίως και τον Εθελοντιακό. Πρώτιστο μέλημά μας είναι να προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε χώρους στέγασης και υποστήριξης της καθημερινότητας όλων των συλλόγων της πόλης μας”.


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                  

Email: ierapetraneaporeia@gmail.com

Facebook Page