ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ»

                                                                                Ιεράπετρα, 03.06.2022

Με το σύνθημα «Με ή χωρίς το ποδήλατο ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» ο Δήμος Ιεράπετρας συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο «Φίλων Ποδηλάτου Ιεράπετρας» και με τον Σύλλογο «Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας» τον 2ο ποδηλατικό Γύρο της Ιεράπετρας.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα επιζώντων του Καρκίνου ο Δήμος Ιεράπετρας είναι ένας από τους δύο Δήμους της Κρήτης που συμμετέχουν στην πανελλήνια αυτή δράση.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Μέλη του Συλλόγου «Φίλων Ποδηλάτου Ιεράπετρας», κ. Παρακεντάκη Νικόλαο και κ. Παρασκευόπουλο Ευγένιο υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με την Αντιδήμαρχο, κα Χρυσούλα Χατζημαρκάκη, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τον 2ο Ποδηλατικό γύρο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας : «Η 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι ημέρα μνήμης για όσους δεν τα κατάφεραν, αλλά και γιορτής για όλους τους νικητές της ζωής.

Καλώ, όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το «παρών» την Κυριακή, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας και δίδοντας θάρρος σε όλους τους μαχητές, μικρούς και μεγάλους.

Στόχος μας είναι όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλό σκοπό, ενώ παράλληλα θα εμφυσήσουμε στα παιδιά μας το ενδιαφέρον για μια πιο υγιεινή στάση ζωής.»