ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΥΡΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΥΨΟΥΣ 280.000€

Μετά από σχετικό αίτημα που έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 280.000€ προς τον Δήμο της Ιεράπετρας για την κατασκευή τεσσάρων δεξαμενών ύδρευσης στις Κοινότητες Μύρτου, Αγίου Στεφάνου, Καβουσίου και Αγίου Ιωάννη.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Άλλο ένα έργο ύδρευσης έρχεται να προστεθεί στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ύπαρξη επάρκειας νερού ύδρευσης τόσο στην πόλη της Ιεράπετρας, όσο και στις Κοινότητες, υλοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε πιστοί στο Πρόγραμμά μας, πραγματοποιώντας έργα που έχει ανάγκη η Τοπική Κοινωνία, έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος της Ιεράπετρας. Μετά από τη μελέτη που εκπονήθηκε από τους Συνεργάτες μου και από την Τεχνική Υπηρεσία και ύστερα και από την κατάθεση τεκμηριωμένου αιτήματος, άλλο ένα έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και αφορά την ύδρευση των παραπάνω οικισμών.

Στόχος μας είναι το συντομότερο χρονικό διάστημα να προχωρήσουμε στη δημοπράτηση του έργου και στην άμεση κατασκευή των δεξαμενών.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, για τη συνεργασία και τη χρηματοδότηση των τεσσάρων δεξαμενών ύδρευσης στις παραπάνω Κοινότητες».