«ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ»

Με τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Ζαμπετάκη και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ιεράπετρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΗΡΑ»

Με την πρόεδρο κα. Μαρία Τσιριντάνη, την αντιπρόεδρο κα. Χρυσούλα Παράσογλου - Ψαρουδάκη και την ταμία κα. Μαρία Βουλά του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών «ΗΡΑ» του Δήμου Ιεράπετρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΝΤΡΙΟΥ

Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη όλο το νεοσύστατο Δ.Σ. ενημέρωσε για τα έργα που είναι υπό εξέλιξη καθώς και αυτά που δρομολογούνται στον οικισμό του Κεντριού όπως η ανάπλαση κεντρικών σημείων, το έργο ηλεκτροφωτισμού και το έργο ύδρευσης καθώς και για την προσπάθεια χρηματοδότησης και ολοκλήρωσης του κολυμβητηρίου.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Σητείας κ. Νικόλαο Μακρυνάκη και τον γενικό γραμματέα Δήμου Σητείας κ. Εμμανουήλ Μακρονικολάκη.

Read More

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Λιμενάρχη

Με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία της Αντιδημάρχου κας. Χρύσας Χατζημαρκάκη.

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό και Βουλευτή του Νομού Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Read More

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με το Δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη»

Το θέμα της συνάντησης ήταν η συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με το δίκτυο πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και η μεγιστοποίηση των οφελών που μπορεί να αποκομίσει ο Δήμος από αυτή.

Read More

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θρυπτής

Συζητήθηκαν έργα για τον οικισμό της Θρυπτής με έμφαση στην αγροτική οδοποιία, τις αναπλάσεις κεντρικών σημείων του οικισμού και την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.

Read More

Καλαντζάκης προς Υπουργό Θεοχάρη: «Χρηματοδοτήστε έργα υποδομών που θα ενισχύσουν τον τουρισμό μας»

Στο επιμελητήριο Λασιθίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συμμετείχε στη συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη μαζί με φορείς και εκπροσώπους από το χώρο του τουριστικού κλάδου.

Read More

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμαύκας 

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Καλαμαύκας και δρομολογήθηκαν αναγκαίες εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν στην κοινότητα.

Read More