ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ

Με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη. 

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ – ΓΑΪΤΑΝΗ – ΠΑΠΑΔΑΚΗ ● ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

 Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, κ. Γιάννη Γαϊτάνη, και τον πρόεδρο της επιτροπής αγροτικών θεμάτων και εντεταλμένο σύμβουλο αγροτικών θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΦΕ – ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη, και  τον πρόεδρο του Συλλόγου Καφέ – Εστίασης, κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ Κα. ΡΗΝΑΚΗ ΚΑΙ κ. ΚΑΤΣΑΓΚΟΛΗ

Υπήρξε ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τα έργα και τις εργασίες που υλοποιεί συνεχώς ο Δήμος Ιεράπετρας στις σχολικές μονάδες αλλά και για τις πάγιες και τρέχουσες ανάγκες όλων των σχολείων του Δήμου Ιεράπετρας.

Read More

Συνάντηση Δημάρχου με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, της Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κας Γεωργίας Κατερίνα, του Αντιπροέδρου, κ. Δημήτριου Βλασσάκη, της Γραμματέως, κας Καλλιόπης Μαυράκη και του Τακτικού Μέλους, κας Μαρκέλλας Χατζηπαυλίδου, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την επιστολή του Συλλόγου που…

Read More

«ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις που έχουν γνωστοποιηθεί για το νοσοκομείο Ιεράπετρας και έχουν προκαλέσει έντονη αναστάτωση εσωτερικά του νοσοκομείου αλλά και στους δημότες που αγωνιούν για το μέλλον του. 

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Κ. ΚΥΡΙΛΛΟ

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας επισκέφθηκε λόγω των ημερών των Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου και συζήτησαν και αντάλλαξαν ευχές.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Ιεράπετρας, προκειμένου να ενημερωθεί ο κ. Μακράκης σχετικά με το μείζονος σημασίας στεγαστικό πρόβλημα που υπάρχει, το οποίο επιτείνεται και από την εφαρμογή των μέτρων προστασίας απέναντι στον…

Read More

Ο ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσioς Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού, κ. Κωνσταντίνο Δερμιτζάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες σχετικά με την αντιμετώπιση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην περιοχή.

Read More