Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο.

Read More

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη και τον δημοτικό αστυνομικό, κ. Πέτρο Περάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, από τους οποίους ενημερώθηκε για τη δράση της Δημοτικής Αστυνομίας στην τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Read More

Ο Πρόξενος της Βουλγαρίας στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο ο Πρόξενος της Βουλγαρίας κ. Rosen Nakov, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου, μετά το πέρας της ψηφοφορίας των Κοινοβουλευτικών Βουλγαρικών εκλογών.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με τον Γενικό Γραμματέα των Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο, συναντήθηκε στο Υπουργείο Υγείας ο Δήμαρχος Ιεράπετρα, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ & ΤΗΝ ΥΠ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ

Επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Γεώργιο Στρατάκο.

Read More

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Αμυρά και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν μείζονος σημασίας θέματα, όπως οι δασικοί χάρτες, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας, η λειτουργία του τμήματος Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα, ο ΒΟΑΚ, η παραχώρηση δύο οικοπέδων του ΕΘΙΑΓΕ, η στελέχωση του νοσοκομείου με επιπλέον προσωπικό, η ένταξη σημαντικών αναπτυξιακών έργων στο Πρόγραμμα ΤΡΙΤΣΗΣ, μελέτες…

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΧΗΝΟΠΟΥΛΟ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ Για την Ιεράπετρα μας!», κ. Θανάση Χηνόπουλο. Ο κ. Χηνόπουλος ζήτησε να ενημερωθεί από τον Δήμαρχο για θέματα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, κ. Ιωάννη Γαϊτάνη, τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Χειλά και το Γραμματέα κ. Μιχάλη Βιαννιτάκη με θέμα την ανάγκη επανεξέτασης των αναρτηθέντων δασικών χαρτών στον Δήμο Ιεράπετρας.

Read More

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΕ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, όπου και συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, κ. Μανόλη Καζαμία και τον Α΄ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, κ. Σταύρο Σπανουδάκη.

Read More