ΕΤΟΙΜΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό, κ. Παντελή Αμπαριώτη, μέλος της ομάδας που έχει αναλάβει τη γνωμοδότηση επί των ενστάσεων της 3ης φάσης για την πολεοδομική μελέτη στους οικισμούς Κουτσουρά, Μακρύ Γιαλού.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ

Με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κ. Γεώργιου Ασπραδάκη.

Read More

«Να συνεχιστεί άμεσα ο διάλογος. Επιζητούμε μια δίκαιη λύση για τους αγρότες της Ιεράπετρας»

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους αγρότες της Ιεράπετρας (ενισχύσεις λόγω κορωνοϊού, φορολογία αγροτών, ενοποίηση συνεταιρισμών, ΤΟΕΒ,  ελληνοποίηση μελιού, παραγωγή ρακής, ενεργειακό κόστος, νέοι αγρότες κ.α.) και παρουσιάστηκαν τα μέτρα οικονομικής βοήθειας από την πλευρά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Read More

ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

 Ιεράπετρα, 03.10.2020 Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκης Βορίδης και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης. Ο Δήμαρχος στη συνάντηση που πραγματοποίησε παρέδωσε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευάγγελου Μπινιχάκη,  ψήφισμα για…

Read More

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ: ΕΝΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρευρέθηκε στη διευρυμένη σύσκεψη φορέων ενημερωτικού χαρακτήρα σχετικά με την ένταξη της Κρήτης στις ευνοϊκές διατάξεις του Μεταφορικού Ισοδύναμου για τις επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, στο Επιμελητήριο Λασιθίου από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Read More

Καλαντζάκης για ΒΟΑΚ: «Απαιτούμε την άμεση χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ στο Νομό Λασιθίου»

Στην ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε ο ΟΑΚ (Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης) στο Τεχνικό Επιμελητήριο Λασιθίου το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης Θεοδόσης. Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης (Π.Ε.Δ.) κ. Γιάννης Κουράκης, ο Βουλευτής…

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεδίωξε την εν λόγω συνάντηση με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και των πρωτόγνωρων ισχυουσών συνθηκών λόγω πανδημίας προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί και για πιθανές ανάγκες ή δυσκολίες που έχουν προκύψει.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΣΔΑΚ

Με τον πρόεδρο του ΕΣΔΑΚ (Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης) κ. Ζαχαρία Καλογεράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο συνεργάτης του Δημάρχου κ. Ιωάννης Μανιαδάκης, ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΣΔΑΚ κ. Γιώργος Βαρούχας και υπάλληλοι των υπηρεσιών του ΕΣΔΑΚ.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του δημάρχου σχετικά με την εξέλιξη του διαχειριστικού σχεδίου για τη νήσο Χρυσή και συζήτηση για τον περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων στην Κρήτη.

Read More

ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Διατηρούμε την άριστη συνεργασία και τη συνεχή επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη με κοινό στόχο να προωθούνται έγκαιρα και ακέραια τα συμφέροντα του Δήμου Ιεράπετρας.

Read More