Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο του Εργατικού Kέντρου Λασιθίου

Τον Πρόεδρο του Εργατικού́ Κέντρου Λασιθίου, κ. Εμμανουήλ Πεπόνη, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ώστε να συζητήσουν τα ποικίλα εργασιακά προβλήματα που έχουν επιφέρει τα μέτρα προστασία από τον κορωνοϊό στην πλειοψηφία των εργασιακών κλάδων αλλά και να του παραδώσει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας για τη…

Read More

Συνάντηση του Δημάρχου με την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας

Με τον Πρόεδρο και μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου κας Χρύσας Χατζημαρκάκη. 

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος εξέφρασε την έντονη αντίθεση του ίδιου αλλά και των δημοτών της Ιεράπετρας για την μη συμμετοχή εκπροσώπου από το Δήμο Ιεράπετρας στο εν λόγω διοικητικό συμβούλιο.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑΣ

                                                                                Ιεράπετρα, 15.04.2020 Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ Κύριλλο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική και εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση για θέματα που άπτονται της συνεργασίας Δήμου και Μητρόπολης αλλά και για τον διαφορετικό φετινό εορτασμό του Πάσχα λόγω της…

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με αφορμή τόσο τις άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κρουσμάτων COVID-19 όσο και για τις πάγιες ανάγκες σε στελέχωση, εξοπλισμό και κτιριακές υποδομές.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Με τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη και αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΟΚΟΜΩΝ

Ο κλάδος της ανθοκομίας υφίσταται τεράστιο πλήγμα λόγω της παρούσας κατάστασης με την εξάπλωση του κορονωϊού, καθώς η ζήτηση μειώθηκε δραματικά και η παραγωγική διαδικασία στα άνθη δεν είναι ευμετάβλητη.

Read More

Έκτακτη συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας, Διοικητή Νοσοκομείου και Προέδρου Ερυθρού Σταυρού

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση του κορωνοϊού, στην ετοιμότητα των υπηρεσιών του Δήμου και του νοσοκομείου και σε νέες επιμέρους κινήσεις και συμπληρωματικά μέτρα που θα παρθούν για την προστασία των πολιτών.

Read More

Συγκρότηση προσωρινής διοίκησης της εταιρείας «Αεροδρόμιο Ανατολικής Κρήτης – Ξένιος Ζευς»

Τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, συγκροτήθηκε σε σώμα η προσωρινή Διοίκηση της εταιρείας «Αεροδρόμιο Ανατολικής Κρήτης - Ξένιος Ζευς», ύστερα και από τη Διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λασιθίου.

Read More