Γεωργαλάκης Εμμανουήλ

Γεννήθηκα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 30 Απριλίου 1974.

Είμαι παντρεμένος με τη Μαριάννα Λασηθιωτάκη και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά.

Το 1993 τελείωσα το 1ο Λύκειο Ιεράπετρας και ακολούθως πήγα στην Αθήνα για σπουδές, όπου τελείωσα το Τμήμα Ηχοληψίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Μιλάω αγγλικά και ιταλικά.

Ασχολήθηκα επαγγελματικά για αρκετά χρόνια με το αντικείμενο των σπουδών μου και με την επιστροφή μου στην Ιεράπετρα το 2003 ξεκίνησα να εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος με παράλληλη απασχόληση σε αγροτικές επιχειρήσεις.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά του τόπου μου δεν ήταν ξαφνική. Για πολλά χρόνια συμμετείχα ως εθελοντής σε δράσεις και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης μας( φεστιβάλ «Κυρβείων», εθελοντική υποστήριξη φορέων και συλλόγων της περιοχής όπως του Συλλόγου ΑμεΑ Ιεράπετρας, το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ κτλ).

Υπήρξα ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, μέλος του ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (2013-2019), Aντιπρόεδρος (2015-2017) και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (2017-2019)

Στη διάρκεια της θητείας μου στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και με τη βοήθεια πολύτιμων συνεργατών, ιδρύσαμε νέα βρεφικά τμήματα και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, στηρίξαμε τις δομές της «τρίτης ηλικίας», δημιουργήσαμε το Κέντρο Μουσικών Σπουδών, αναβαθμίσαμε το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, βελτιώσαμε και εμπλουτίσαμε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου (ΚΥΡΒΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και ΑΠΟΚΡΙΑΣ) και με αλληλεγγύη σταθήκαμε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας.