Παπουτσάκης Νικόλαος

Ονομάζομαι Νικόλαος Παπουτσάκης και είμαι γιος του Γεωργίου Παπουτσάκη (Λιμενικό) και της Μαρίας Κρανιδιώτη. Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα όπου και πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια.

Το 1997 ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων – Τμήμα Μηχανικών στα Χανιά, από όπου και αποφοίτησα το 2001.

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων το 2004, ζω μόνιμα στην Ιεράπετρα, τη γενέτειρα πόλη των γονιών μου και δημιούργησα επιχείρηση με ναυτιλιακά και επισκευές σκαφών που είναι και η κύρια ασχολία μου μέχρι και σήμερα.

Έχω εργαστεί στο παρελθόν σαν εμπειρογνώμων στο κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας και σε ομάδα επιθεωρήσεων εμπορικών πλοίων ιδιωτικής εταιρείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είμαι Ιδρυτικό μέλος της Μ.Κ.Ο. AXION HELLAS, που σκοπός της είναι να προσφέρει υπηρεσίες στην κοινωνία, ειδικά στις ευάλωτες ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές των Ελληνικών νησιών και της Ελληνικής ηπειρωτικής χώρας. Συμμετέχω εθελοντικά και ενεργά σε όλες τις αποστολές που πραγματοποιούνται σε ακριτικά νησιά.

Είμαι γνώστης της αγγλικής γλώσσας.