Σκυβάλου Ρουμελιωτάκη Μαρία

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα πριν πενήντα εννέα χρόνια. Μέχρι τα πέντε μου μέναμε στους Καλογέρους Ανατολής. Τελείωσα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιεράπετρας, καθώς και το 1ο Γενικό Λύκειο. Αποφοίτησα από το κολλέγιο του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία.

Εργάστηκα στην Ένωση Αγροτικών Συν/σμών Ιεράπετρας από το 1982 μέχρι και το 2004.

Έχω δύο παιδιά, τον Μάνο Σκύβαλο και τη Γεωργία Σκυβάλου. Όμως, το πιο όμορφο και συγκινητικό που μου έχει συμβεί στη ζωή μου είναι ότι είμαι γιαγιά του αγαπημένου μου Αντώνη.

Έχω διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου και 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας αντίστοιχα.

Είμαι μέλος στο φιλανθρωπικό σύλλογο “Ευαγγελισμός”, καθώς και στο σύλλογο “Φίλων Νοσοκομείου του Δήμου Ιεράπετρας”.

Επίσης, διετέλεσα μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Ιεράπετρας.

Για πρώτη φορά συμμετείχα στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Ιεράπετρας το 2014 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του κ. Καλαντζάκη Θεοδοσίου “ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ νέα Πορεία”.

Από τότε συμμετέχω στο δημοτικό συμβούλιο και είμαι μέλος αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Είμαι πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, πρόεδρος της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, μέλος του Δ.Σ. της Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής , μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α., Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και τέλος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας.