Νέα Βράβευση για τον Δήμο Ιεράπετρας για έργα Αγροτικής Οδοποιίας ύψους 1.000.000€ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Δήμος Ιεράπετρας είναι ένας από τους 7 βραβευθέντες δήμους, από τους 325 Δήμους της χώρας μας, που κέρδισε αυτό το βραβείο για έργα που αφορούν την αγροτική οδοποιία, η οποία αποτελούσε προτεραιότητά μας σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας με έργα και παρεμβάσεις από τη μία άκρη…

Read More

Συνεχίζονται τα έργα άρδευσης στην κοινότητα των Μύθων ● Ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το νέο έργο άρδευσης

Στην Κοινότητα πρόσφατα ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το έργο της αντικατάστασης του δικτύου άρδευσης μήκους 650m που συνδέει τη γεώτρηση με τον «Απηγανιά» και το «Σελί».

Read More

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γιορτή Ποδηλάτου ● Ένας μεγάλος ποδηλατοδρόμος όλη η πόλη της Ιεράπετρας

Με μαζική συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του ποδηλάτου ολοκληρώθηκε η «Γιορτή Ποδηλάτου» το Σάββατο 10 Ιουνίου, σε μια εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ιεράπετρας, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας και τους Φίλους Ποδηλάτου Ιεράπετρας. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία σχετικά…

Read More

Άνοιξε και επίσημα τις πύλες της η Αρχαιολογική Συλλογή Ιεράπετρας ● Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου η ημερίδα με θέμα «Ας μιλήσουμε για την Αρχαιολογική Συλλογή της Ιεράπετρας…», που διοργανώσε ο Δήμος της Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας.

Read More

Την Κυριακή 11 Ιουνίου η ημερίδα με θέμα «Ας μιλήσουμε για την Αρχαιολογική Συλλογή της Ιεράπετρας…»

Την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου, κα Χρύσα Σοφιανού, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η Αγροτική Έκθεση της Ιεράπετρας AGROEXPO 2023

Ογδόντα πέντε εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες επισκέπτες που προσήλθαν από κάθε γωνιά της Κρήτης και της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε μεγάλη διακίνηση προϊόντων και υπηρεσιών με επαφές και εμπορικές συμφωνίες σ’ όλες τις κατηγορίες εκθεμάτων, ενώ πραγματοποιήθηκαν και άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες από…

Read More

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 5ης Αγροτικής Έκθεσης AGROEXPO 2023

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την 5η Αγροτική Έκθεση AGROEXPO 2023 που ξεκινά την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τους δεκάδες εκθέτες που συμμετέχουν και φέτος στην Έκθεση.

Read More

12 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ● 6 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ

Στην εκδήλωση βράβευσης των Γαλάζιων Σημαιών για το 2023 που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης ως εθνικός χειριστής του προγράμματος την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στον Δήμο Αποκορώνου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Στην εκδήλωση με τον τίτλο « Η ΔΕ ΓΥΝΗ» που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας και της παγκόσμιας ημέρας του θέατρου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στην Ιεράπετρα ο πρώτος στην Κρήτη Αγώνας Μηχανοκίνητου Πρωταθλήματος. Η  συμμετοχή πάνω από εικοσιπέντε πληρωμάτων εξασφάλισε ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα για το πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τον πρώτο από τους 3 αγώνες Trail Ride, που απαρτίζουν το πρωτάθλημα Κρήτης.

Read More