ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στην Ιεράπετρα ο πρώτος στην Κρήτη Αγώνας Μηχανοκίνητου Πρωταθλήματος. Η  συμμετοχή πάνω από εικοσιπέντε πληρωμάτων εξασφάλισε ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα για το πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τον πρώτο από τους 3 αγώνες Trail Ride, που απαρτίζουν το πρωτάθλημα Κρήτης.

Read More

Καλαντζάκης: «Εδραιώνουμε το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα»

Χιλιάδες κόσμος κατέκλυσε τους δρόμους της πόλης συμμετέχοντας είτε ως καρναβαλιστές είτε ως ένθερμο κοινό στο Γεραπετρότικο Καρναβάλι του 2023 που έθεσε πλέον τον πήχη εξαιρετικά ψηλά.

Read More

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γεραπετριτών Αθήνας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρευρέθηκε την Κυριακή 5/2 στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γεραπετριτών Αθήνας, σε μία κατάμεστη αίθουσα, που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, γέμισε από Ιεραπετρίτες από όλη την Αττική.

Read More

Βράβευση εθελοντικών ομάδων του Δήμου Ιεράπετρας ● Καλαντζάκης «Πάντα δίπλα σας καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη»

Με ιδιαίτερη επισημότητα και σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου η τελετή βράβευσης των εθελοντικών ομάδων του Δήμου Ιεράπετρας που συνέβαλλαν στην πυροπροστασία του Δήμου το 2022 η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ιεράπετρας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας.

Read More

Καλαντζάκης: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ιεράπετρας. Συμπορευόμενοι συνεχίζουμε να δημιουργούμε έναν Δήμο ισχυρό, με πρωτιές και καινοτομίες»

Μετά από 3 χρόνια λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εργαζομένων του Δήμου Ιεράπετρας στο Κέντρο «Κοράλλι» παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, αντιδημάρχων, του πρώην και του του νυν προέδρου των εργαζόμενων κ. Ανδρέα Φραγκούλη και κ. Θωμά Λιάγκου αντίστοιχα, διευθυντών, προϊσταμένων, υπαλλήλων του…

Read More

29 Ιανουαρίου η Εκδήλωση – Τελετή Παράδοσης του Μνημείου Μικρασιατών στην Ιεράπετρα

Συνάντηση  πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Μκρασιατών Ιεράπετρας, κ. Ευτυχία Μαρινάκη, προκειμένου να συζητήσουν για την τελετή παράδοσης του μαρμάρινου μνημείου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 4 μ.μ στην Πλατεία των Μικρασιατών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και…

Read More

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Μία εντυπωσιακή μουσική παράσταση προσέφερε εχθές στο κοινό η χορωδία νέων του Δήμου Ιεράπετρας στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ 6ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ – «ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ €15 ΕΚ.»

Στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο και στη Γενική Συνέλευση του «Δικτύου Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία-Βιώσιμη Πόλη», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων, κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Read More

ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Μέσα σε πλήθος κόσμου και με μια λαμπερή τελετή φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ιεράπετρας δίνοντας το σύνθημα της έναρξης της εορταστικής περιόδου. Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Ιεράπετρας που με τους χριστουγεννιάτικους ήχους της μάγεψε μικρούς και μεγάλους, ενώ τη βραδιά απογείωσε το μουσικό συγκρότημα των…

Read More