ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΜΙΡΑ ΤΗΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

Στην ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 77η επέτειο του Ολοκαυτώματος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στη θέση «Σελί» Αμιρών Βιάννου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την Αντιδήμαρχο, κα Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των πεσόντων του ολοκαυτώματος των δυτικών χωριών της Ιεράπετρας κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μύρτος παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Έφτασε αυτή ή μέρα που όλη περιμέναμε. Η ημέρα που οραματιστήκαμε για τον τόπο μας και τα παιδιά μας. Σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου του 2020, το μουσικό γυμνάσιο Λασιθίου ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στους μαθητές του.

Read More

Αδελφοποίηση Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου με τον Παγκύπριο Μελισσοκομικό Σύνδεσμο 

Με μία σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 η αδελφοποίηση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου με τον Παγκύπριο Μελισσοκομικό Σύνδεσμο παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη Θεοδοσίου, ο οποίος ήταν και ο ανάδοχος της αδελφοποίησης.

Read More

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟϊΟ 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Νέος κορονοϊός - SARS - Cov-2, ενημέρωση και επαγρύπνηση» σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ιεράπετρας και του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου.

Read More

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟϊΟ – SARS – Cov-2

Ο Δήμος Ιεράπετρας και ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νέος κορωνοϊός - SARS - Cov-2, ενημέρωση και επαγρύπνηση».

Read More

Κοπή πίτας των εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Εύχομαι το 2020 να συνεχιστεί με συνεχώς ταχύτερους ρυθμούς η ενίσχυση του νοσοκομείου της Ιεράπετρας με έμψυχο δυναμικό και με υλικοτεχνικό εξοπλισμό ώστε με τη συνεργασία όλων μας, ο πολίτης να έχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε θέματα υγείας.

Read More

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του νέου Αθλητικού Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίζονται με πάθος και θέληση. Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά και πολλές πολλές Επιτυχίες.

Read More