ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΕΖΟΝ

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, επισκέφτηκε το νεόδμητο ξενοδοχειακό συγκρότημα "Robinson Club Ierapetra" στο οποίο κατέφθασαν οι πρώτοι τουρίστες.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑΣ

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη.

Read More

ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας, όπου συναντήθηκε με τον συντονιστή, κ. Δημήτρη Μιχελάρο, και το προσωπικό της δομής.

Read More

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΙΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ – Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Στην κοινότητα Μαλών βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κα Μαρία Σακαδάκη.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Την περιοχή του Κουτσουρά της Κοινότητας Σταυροχωρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου Μακρύ Γιαλού, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και του Προέδρου της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων και Δημοτικού Συμβούλου, κ. Νεκτάριου Παπαδάκη, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Ιωάννη Ζουμπουλάκη.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟΥ

Στην Κοινότητα του Κάτω Χωριού βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ (Λάκη) Πυργιωτάκη και επισκέφτηκαν σημεία στα οποία πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο έργα (πλατείες, παιδικές χαρές, κοινόχρηστοι χώροι κ.α.).

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΙΑΝΝΟΥ

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν τους δύο όμορους Δήμους, όπως η βελτίωση του οδικού δικτύου που συνδέει το Μύρτο με τη Βιάννο, η αποκατάσταση της οδοποιίας που συνδέει την Κάτω με την Άνω Σύμη, θέματα διαχείρισης των αγροτικών αποβλήτων και κυρίως θέματα σχετικά με το…

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Σε συνέχεια των επαφών και των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής για τη λειτουργία του τμήματος Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα, ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νικόλαο Κατσαράκη.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΟΑΚ

Με τον Διευθυντή Συγκοινωνιακών έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Γεώργιο Αγαπάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα θέματα του Βόρειου και Νότιου Οδικού Άξονα Κρήτης, η προσβολή της απόφασης έγκρισης των Περιβαλλοντικών Όρων που αφορά τη χάραξη του τμήματος  Καβούσι – Αυχένας…

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΧΙΝΟΚΑΨΑΛΩΝ, ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ, ΜΥΘΩΝ, ΜΥΡΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τις κοινότητες Σχινοκαψάλων, Καβουσίου, Μύθων, Μύρτου και Χριστού του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να συναντηθεί με τους Προέδρους κ. Μιχάλη Πιτροπάκη, κα. Μαρία Χαλκιαδάκη, κ. Γιώργο Ταυλάκη, κ. Αλέξανδρο Παντελάκη και κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη αντίστοιχα.

Read More