Επίσκεψη στην Κοινότητα της Ρίζας ● Τοποθέτηση νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στη γεώτρηση

Την Κοινότητα της Ρίζας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου πρόσφατα συντηρήθηκε και τοποθετήθηκε νέος υλικοτεχνικός εξοπλισμός (μοτέρ, πίνακες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις) στη γεώτρηση της Ρίζας, μίας από τις μεγαλύτερες σε βάθος (480m) γεωτρήσεις του Δήμου.

Read More

Καλαντζάκης: «Συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις και να υλοποιούμε έργα στον οικισμό της Βαϊνιάς»

Τον οικισμό Βαϊνιά του Δήμου Ιεράπετρας, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με τους Αντιδημάρχους, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, όπου και συναντήθηκαν  μεταξύ άλλων με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Βαϊνιάς, κα Αναστασία Νεοφωτίστου και τον Αντιπρόεδρο και μέλος του Συμβουλίου της Δ.Ε. Ιεράπετρας, κ.…

Read More

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην Πρεσβεία της Αιγύπτου ● Συζητήσεις για την αδελφοποίηση του Δήμου της Ιεράπετρας με την Αλεξάνδρεια

Με την Πληρεξούσιο Υπουργό του Εμπορικού Τμήματος της Πρεσβείας της Αιγύπτου στην Αθήνα, κα Noha Kamal και με τη Σύμβουλο του Εμπορικού Τμήματος, κα Φωτεινή Ζαφειράκη, συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης κι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Ευάγγελος Μπινιχάκης.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ «ΜΟΥΡΝΙΕΣ». ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 750 ΜΕΤΡΩΝ

Την Κοινότητα «Μουρνιές» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον πρώην Πρόεδρο, κ. Μανόλη Δαμασκηνάκη, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη.  Συζήτησαν διάφορα θέματα καθημερινότητας που αφορούν το χωριό, καθώς και επιπλέον παρεμβάσεις που απαιτούνται.

Read More

Ο Δήμαρχος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας και στη Δομή Φιλοξενίας Ηλικιωμένων

«Είναι υποχρέωσή μας, όχι μόνο τις μέρες αυτές αλλά όλο τον χρόνο να δίνουμε προτεραιότητα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και να φροντίζουμε για την κάλυψη των αναγκών τους και την αξιοπρεπή τους διαβίωση.» δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης.

Read More

Επίσκεψη στην κοινότητα Ρίζας – Αποπερατώθηκε η κατασκευή του νέου κοινοτικού καταστήματος

Την Κοινότητα της Ρίζας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, όπου μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Μανώλη Αλεξάκη επισκέφτηκαν το νέο Κοινοτικό Κατάστημα και συζήτησαν για ανάγκες της Κοινότητας και για τα τρέχοντα…

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ ΜΕ  ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Προγραμματισμένη συνάντηση με την Πρόεδρο, κα Μαρία Χαλκιαδάκη και το μέλος της Κοινότητας Καβουσίου, κ. Αντώνη Φουντουλάκη είχαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντίνος Αστροπεκάκης, Νεκτάριος Παπαδάκης και κα Μαρία Ρουμελιωτάκη.

Read More

Χρόνια πολλά σε όλο το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – Καμία επικίνδυνη πυρκαγιά στον Δήμο Ιεράπετρας το 2022

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία  του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου και συναντήθηκε με τον Διοικητή, Αντιπύραρχο κ. Δημήτρη Καλλιοτζή και προσωπικό της Υπηρεσίας.

Read More

Επίσκεψη του Δημάρχου στο σταθμό ΕΚΑΒ Ιεράπετρας

Το σταθμό του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο κ. Γεώργιο Αγγελάκη και το προσωπικό του σταθμού.

Read More

Καλαντζάκης: «Άστοχες οι τοποθετήσεις του Υπ. Υγείας κ. Πλεύρη. Καλή Νέα Χρονιά σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στο Νοσοκομείο, το πρωί της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022, όπου συναντήθηκε με τον κ. Ιωάννη Πετράκη, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, ο οποίος εκτελεί χρέη Αναπληρωτή  Διοικητή, τον Πρόεδρο των Εργαζομένων, κ. Δημήτριο Βλασσάκη, τον Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Περουλάκη, την Προϊσταμένη…

Read More