ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑΣ

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, επισκέφτηκαν, το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευάγγελος Μπινιχάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Ασπραδάκης, Χρύσα Χατζημαρκάκη, Κωνσταντίνος Αστροπεκάκης, Μαρία Ρουμελιωτάκη και Νεκτάριος Παπαδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αφού αντάλλαξαν ευχές και δώρα για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συζήτησαν για τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού, τη συνεργασία Εκκλησίας και Δήμου Ιεράπετρας αναφορικά με την πορεία της πραγματοποίησης έργων κοινού ενδιαφέροντος, για μελέτες και έργα που υλοποιεί ο Δήμος Ιεράπετρας καθώς και  για το κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο της Μητρόπολης.

Ο κος Καλαντζάκης δήλωσε: «Δήμος και Μητρόπολη είμαστε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Ιεράπετρας και εργαζόμαστε εντατικά προς αυτήν την κατεύθυνση Η άριστη συνεργασία, η σύμπνοια απόψεων μεταξύ μας και η κοινή προσπάθεια μόνο θετικά αποτελέσματα στην υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μπορεί να φέρει.

Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, για τη συνάντηση και τη συνεργασία και εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά».