Ο Δήμαρχος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας και στη Δομή Φιλοξενίας Ηλικιωμένων

                                                                                Ιεράπετρα, 12.04.2023

Την Δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων του Συλλόγου φίλων ατόμων τρίτης ηλικίας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τη Μεγάλη Τρίτη συνοδευόμενος από τις Αντιδημάρχους κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη και κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, όπου παρέδωσε ποσότητα ελαιόλαδου που συλλέχθηκε από τα ελαιόδεντρα του Δήμου. Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους ωφελούμενους και το προσωπικό της Δομής και αντάλλαξαν ευχές για τις μέρες του Πάσχα.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο Ιεράπετρας όπου παρέδωσε και εκεί ποσότητες ελαιόλαδου, συνομίλησε με ωφελούμενες οικογένειες, διαπίστωσε την επάρκεια των αποθεμάτων του Παντοπωλείου και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό.

«Είναι υποχρέωσή μας, όχι μόνο τις μέρες αυτές αλλά όλο τον χρόνο να δίνουμε προτεραιότητα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και να φροντίζουμε για την κάλυψη των αναγκών τους και την αξιοπρεπή τους διαβίωση.» δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης.

«Παραδώσαμε στις δομές το ελαιόλαδο που συλλέξαμε για την κάλυψη των αναγκών τους και παραμένουμε πάντα στο πλευρό τους με στόχο την προστασία των συμπολιτών μας από τις δυσχέρειες και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ευχαριστώ τον συντονιστή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Δημήτρη Μιχελάρο, και το προσωπικό του Παντοπωλείου, τον σύλλογο φίλων ατόμων τρίτης ηλικίας, τον πρόεδρο κ. Νίκο Μιαούλη και το προσωπικό της Δομής για το έργο τους και εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, υγεία και καλό Πάσχα με αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας.»