ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΥΦΑΛΟΥ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στο έργο προϋπολογισμού 2.195.000€ προβλέπεται η τεχνητή αναπλήρωση της ακτής 300 μέτρων καθώς και η κατασκευή ύφαλου κυματοθραύστη 330 μέτρων, ώστε να προστατευτεί και να αποκατασταθεί  η διαβρωμένη ακτογραμμή από το σχολικό παραλιακό συγκρότημα της Ιεράπετρας, μέχρι την προβλήτα που δένουν τα ημερόπλοια.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Την περιοχή του Κουτσουρά της Κοινότητας Σταυροχωρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου Μακρύ Γιαλού, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και του Προέδρου της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων και Δημοτικού Συμβούλου, κ. Νεκτάριου Παπαδάκη, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Ιωάννη Ζουμπουλάκη.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟΥ

Στην Κοινότητα του Κάτω Χωριού βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ (Λάκη) Πυργιωτάκη και επισκέφτηκαν σημεία στα οποία πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο έργα (πλατείες, παιδικές χαρές, κοινόχρηστοι χώροι κ.α.).

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΧΙΝΟΚΑΨΑΛΩΝ, ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ, ΜΥΘΩΝ, ΜΥΡΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τις κοινότητες Σχινοκαψάλων, Καβουσίου, Μύθων, Μύρτου και Χριστού του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να συναντηθεί με τους Προέδρους κ. Μιχάλη Πιτροπάκη, κα. Μαρία Χαλκιαδάκη, κ. Γιώργο Ταυλάκη, κ. Αλέξανδρο Παντελάκη και κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη αντίστοιχα.

Read More

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 

Το νέο Γηροκομείο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, παρουσία της Αντιδημάρχου κας. Μαρίας Ρουμελιωτάκη, του συνεργάτη του Δημάρχου κ. Μάνου Λουτσέτη και του Εργολάβου του έργου.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΟΑΚ

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: Το θέμα του ΒΟΑΚ είναι μείζονος σημασίας για όλο τον νομό Λασιθίου. Ένα απαραίτητο έργο  το οποίο στηρίζει την ανάπτυξη όχι μόνο της Ιεράπετρας αλλά και όλου του νομού, γι΄ αυτό και είναι επιτακτική η ανάγκη επίσπευσης και ολοκλήρωσης όλων των απαραίτητων  διαδικασιών για την…

Read More

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΤΡΙΤΣΗΣ» ΓΙΑ ΕΡΓΑ €16,5 EKΑΤΟΜ. – Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, κ. Στυλιανό Πέτσα, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάθεση προτάσεων από τον Δήμο Ιεράπετρας στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», καθώς και σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Read More

Χρηματοδοτήσεις ύψους 500.000€ για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και την κατασκευή του νέου φάρου της Ιεράπετρας

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κας Χριστιάνας Καλογήρου και του ειδικού συμβούλου του ΥΝΑΝΠ, κ. Μανώλη Κουτουλάκη, είχε σήμερα στο Υπουργείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

ΝΕΟ ΕΡΓΟ. ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΥΨΟΥΣ 485.000€

Το έργο εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και διευκόλυνσης της προσπελασιμότητας στον Δήμο μας και ειδικά στην πόλη της Ιεράπετρας.

Read More

ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Αγία Φωτεινή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κα Μαρία Σακαδάκη, όπου πρόσφατα τοποθετήθηκαν νέα δίκτυα αποχέτευσης.

Read More