5,5 εκατομμύρια ● Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Μακρύ Γιαλού» του Δήμου Ιεράπετρας

Στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο Μελέτης-Κατασκευής: «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Μακρύ Γιαλού», συνολικής δαπάνης προϋπολογισμού μελέτης πάνω από 5.500.000€, προχώρησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με την ανάδοχο εταιρεία.

Read More

Συνεχίζονται τα έργα στην κοινότητα του Κάτω Χωριού ● Στην τελευταία φάση υλοποίησης το νέο προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου

Την Κοινότητα του Κάτω Χωριού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία τόσο στο Κάτω, όσο και στο Πάνω Χωριό και στα Παπαδιανά, προκειμένου να ελέγξει την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στην Κοινότητα (μόνωση στο κοινοτικό κατάστημα, οικοδομικές εργασίες, εργασίες συντήρησης…

Read More

Υπογραφή σύμβασης ● Ξεκινούν τα έργα για την κατασκευή δύο γηπέδων τένις

Στην υπογραφή εργολαβικής σύμβασης προϋπολογισμού 170.000 ευρώ, για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή Γηπέδων Αντισφαίρισης στο Δήμο Ιεράπετρας», προέβη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου.

Read More

Συνεχίζονται τα έργα άρδευσης στην κοινότητα των Μύθων ● Ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το νέο έργο άρδευσης

Στην Κοινότητα πρόσφατα ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το έργο της αντικατάστασης του δικτύου άρδευσης μήκους 650m που συνδέει τη γεώτρηση με τον «Απηγανιά» και το «Σελί».

Read More

Επίσκεψη στην Κοινότητα της Ρίζας ● Τοποθέτηση νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στη γεώτρηση

Την Κοινότητα της Ρίζας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου πρόσφατα συντηρήθηκε και τοποθετήθηκε νέος υλικοτεχνικός εξοπλισμός (μοτέρ, πίνακες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις) στη γεώτρηση της Ρίζας, μίας από τις μεγαλύτερες σε βάθος (480m) γεωτρήσεις του Δήμου.

Read More

Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση οδού μήκους 2.540 μέτρων στην περιοχή «Βάτος- Γδόχια»

Την Κοινότητα των Γδοχίων επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τσιμεντόστρωσης στον αγροτικό δρόμο που συνδέει την περιοχή «Βάτος» με τα Γδόχια.

Read More

Εγκαινιάστηκε το «Μαράκειο» Πολιτιστικό Κέντρο στις Μάλλες Ιεράπετρας

Με μεγάλη επιτυχία και σε έντονο συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Μαράκειου Πολιτιστικού Κέντρου στις Μάλλες Ιεράπετρας την Κυριακή, 6 Αυγούστου, χωροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλου, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, Αντιδημάρχων, της Προέδρου της Κοινότητας, κας Μαρίας Βολυράκη, της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ.…

Read More

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο Ρίζα- Καρύδι της Κοινότητας των Μύθων του Δήμου Ιεράπετρας

Τον οικισμό Καρύδι της Κοινότητας των Μύθων, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκε ένα εκτεταμένο έργο ασφαλτοστρώσεων, μήκους 2,8 km και προϋπολογισμού 268.000€ επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Γεώργιο Ταυλάκη και τον Συνεργάτη του, κ. Γεώργιο Κοϊνά.

Read More

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΥΨΟΥΣ 370.000€ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ «ΣΤΟΜΙΟ», «ΑΧΛΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΜΜ. ΣΚΥΒΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

Άλλη μία σύμβαση για μια σειρά ασφαλτοστρώσεων αυτή τη φορά στον κεντρικό δρόμο του οικισμού «Στόμιο» της Κοινότητας Ανατολής, στον οικισμό «Αχλιά» της Κοινότητας Σχινοκαψάλων και σε τμήμα της οδού Εμμ. Σκυβάλου στην Ιεράπετρα προϋπολογισμού 370.000€ υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με τον εργολάβο του έργου. Τα οδοστρώματα…

Read More