Το Μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για την 25η Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου είναι μεγάλη και διπλή γιορτή για το έθνος μας, είναι πηγή υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Το Έθνος μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που έχει συνδεθεί άρρηκτα στη συνείδηση όλων μας με τον αγώνα για την ελευθερία και την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης…

Read More

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας η σημερινή. Ημέρα τιμής για την πολυσήμαντη προσφορά της, αλλά και μνήμης για όλες τις γυναίκες που στη διάρκεια της ιστορίας αγωνίστηκαν και διεκδίκησαν μια καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο, δικαιότερο μέλλον επιδιώκοντας ίση αντιμετώπιση σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Read More

Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Ελάτε να ξεφαντώσουμε στη μεγάλη Γιορτή του Γεραπετρίτικου Καρναβαλιού!»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την πρόεδρο κ. Μυρτώ Μαρκοπούλου και τα μέλη του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας, την Αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ. ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μαρία Σακαδάκη, τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη και τον κ. υπεύθυνο του…

Read More

Βράβευση εθελοντικών ομάδων του Δήμου Ιεράπετρας ● Καλαντζάκης «Πάντα δίπλα σας καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη»

Με ιδιαίτερη επισημότητα και σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου η τελετή βράβευσης των εθελοντικών ομάδων του Δήμου Ιεράπετρας που συνέβαλλαν στην πυροπροστασία του Δήμου το 2022 η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ιεράπετρας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας.

Read More

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για τη μεγαλειώδη συμμετοχή των πολιτών στο Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο

Πρωτοφανής για τα ιστορικά δεδομένα της πόλης της Ιεράπετρας η συμμετοχή των πολιτών στο χθεσινό παλλαϊκό συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο.

Read More

Καλαντζάκης για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας: «Το Νοσοκομείο μας δεν το παζαριάζουμε με τίποτα και για τίποτα»

Συνάντηση πραγματοποίησε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Πρόεδρο Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο και τη Γραμματέα του Συλλόγου, κ. Πόπη Δασκαλάκη, ενόψει του Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 στις 11π.μ. στην Ιεράπετρα.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, Κ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κ. ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Βουλευτή Χανιών και νυν Τομεάρχη του τμήματος Διαφάνειας του Σύριζα-ΠΣ, κ. Παύλο Πολάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ιεράπετρα.

Read More

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ»

Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη στήριξη και την προστασία του Νοσοκομείου μας και των εργαζομένων του καθώς μας αφορούν ιδιαίτερα τα θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια των δημοτών.

Read More