ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΕΖΟΝ

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, επισκέφτηκε το νεόδμητο ξενοδοχειακό συγκρότημα "Robinson Club Ierapetra" στο οποίο κατέφθασαν οι πρώτοι τουρίστες.

Read More

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Η θυσία του Χριστού να αποτελέσει παράδειγμα στη ζωή μας και υπερβαίνοντας τις προκλήσεις της καθημερινότητας να θέσουμε τις βάσεις για ένα μέλλον πιο ασφαλές, με υγεία και ευημερία.

Read More

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ▪ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Απαντώντας σε σχετική ανάρτηση Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης, πρέπει να επισημάνω ότι εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος Ιεράπετρας, θεωρώ υποχρέωσή μου προς τους συνδημότες μου να λειτουργώ πάντα με απόλυτη διαφάνεια μη επιχειρώντας να κρύψω οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημοτική λειτουργία, όπως αποδεικνύεται άλλωστε πολλαπλώς από την καθημερινή ενημέρωση για το έργο…

Read More

ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας, όπου συναντήθηκε με τον συντονιστή, κ. Δημήτρη Μιχελάρο, και το προσωπικό της δομής.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ – «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ»

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες που πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή πλατεία της Ιεράπετρας από τον ενιαίο αγροτικό σύλλογο λίγη ώρα πριν την επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα στο Νομό, έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και φορείς του…

Read More

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Με υπευθυνότητα απέναντι στους συνανθρώπους μας και τους ίδιους μας τους εαυτούς, ας ακολουθήσουμε τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να μπορέσουμε να εξαλείψουμε τον κίνδυνο της πανδημίας και να επιστρέψουμε το γρηγορότερο στην κανονικότητα.

Read More

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη και τον δημοτικό αστυνομικό, κ. Πέτρο Περάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, από τους οποίους ενημερώθηκε για τη δράση της Δημοτικής Αστυνομίας στην τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Read More

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την κήρυξη του απελευθερωτικού αγώνα που αποτέλεσε την αφετηρία της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Οι αγωνιστές του ’21 με το ψυχικό τους σθένος, την αγωνιστικότητα, την αγάπη για την πατρίδα, το σεβασμό και την πίστη σε υψηλές αξίες αγωνίστηκαν με αυτοθυσία εξασφαλίζοντας το ύψιστο αγαθό, την…

Read More

Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο  ενημερώνουν για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Read More