ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και να σας ευχηθώ καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Read More

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Εύχομαι η θητεία τους να είναι γόνιμη και αποτελεσματική για τον νευραλγικό τομέα της εκπαίδευσης που υπηρετούν και την πρόοδο των παιδιών του τόπου μας.

Read More

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Τιμούμε σήμερα τους πατεράδες όλου του κόσμου που στηρίζουν, καθοδηγούν, φροντίζουν, συμβουλεύουν, υπομένουν, αγωνιούν, ξενυχτούν και προστατεύουν.

Read More

ΤΑ ΕΡΓΑ, ΚΥΡΙΕ ΡΟΒΥΘΑΚΗ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Αυτή τη στιγμή και παρά τις όποιες υποσχέσεις στο πρόσωπό σας, κύριε Ροβυθάκη, χρήματα στον Δήμο της Ιεράπετρας  για τη σύνταξη μελέτης και για τη δημιουργία Μουσείου δεν έχουν έρθει. Εφόσον δεν έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, τίποτα από όσα λέτε δεν μπορεί να γίνει.

Read More

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η ευχές μας και η σκέψη μας σας συνοδεύουν. Καλή δύναμη σε εσάς, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας και καλή σας επιτυχία!

Read More

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Για άλλη μια φορά, ως Παράταξη «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να στηλιτεύσουμε τη στάση του κ. Πανταζή, Επικεφαλής Παράταξης της ήσσονος μειοψηφίας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 25.05.2022.

Read More

ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ «ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ

Καθώς οι πρόσφατες απαντήσεις σε ερωτήματα για τη Χρυσή που δημοσίευσε η επιτροπή εφαρμογής και παρακολούθησης του σχεδίου δράσης της Νήσου Χρυσής απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και αποκρύπτουν τεχνηέντως σημαντικές πληροφορίες, παραθέτουμε τους βάσιμους προβληματισμούς μας ενημερώνοντας παράλληλα τους δημότες με το τι πραγματικά ισχύει.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η ανάγκη παράτασης της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων επί των Δασικών Χαρτών, λόγω του μεγάλου όγκου των αντιρρήσεων και της χρονοβόρας διαδικασία που απαιτείται.

Read More

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑΜΙΑΝ

Μήνυση κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας σε βάρος του Συντονιστή της Επιτροπής που έχει αναλάβει το σχέδιο δράσης για τη νήσο Χρυσή, κ. Καλούστ Παραγκαμιάν για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδείς δημόσιες κατηγορίες και προσωπικές ύβρεις. 

Read More

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ» – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΟ ΧΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 

Συνεδριάζοντας η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιεράπετρας στις 03/05 υπό τις εξελίξεις των τελευταίων γεγονότων που αφορούν τη Νήσο Χρυσή σχετικά με την απαγόρευση της επισκεψιμότητάς της, αποφάσισε ο Δήμος Ιεράπετρας να ασκήσει αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας της με αριθμ.13033/164 απόφασης της Συντονίστριας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. 

Read More