Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε.

Στο ετήσιο τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (Κ.Ε.Δ.Ε.) που διεξήχθη στον Βόλο από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου 2022 συμμετείχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης. Στο Συνέδριο που είχε ως κεντρικό μήνυμα: «Ισχυρή Αυτοδιοίκηση- Καλύτερη Ελλάδα» παρευρέθηκαν, επίσης, μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης και…

Read More

Απάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας σε άρθρο του κ. Μαυρικάκη

Ιεράπετρα η «νύφη του Λιβυκού». Ένας δυνατός Δήμος, μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη τουριστική και οικονομική ανάπτυξη με νέες υποδομές και μεγάλα αναπτυξιακά έργα.

Read More

«Η επέτειος του Πολυτεχνείου αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση ότι ένας καλύτερος κόσμος δε χαρίζεται αλλά διεκδικείται»

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1973 υπήρξε η κορυφαία αντιστασιακή ενέργεια ενάντια στην κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και των ατομικών ελευθεριών κατά τη διάρκεια της επταετούς δικτατορίας.

Read More

𝝨𝝚 𝝟𝝖𝝩𝝖𝝨𝝩𝝖𝝨𝝜 𝝚𝝟𝝩𝝖𝝟𝝩𝝜𝝨 𝝖𝝢𝝖𝝘𝝟𝝜𝝨 𝝟𝝪𝝦𝝜𝝬𝝝𝝜𝝟𝝖𝝢 𝝤𝝞 𝝟𝝤𝝞𝝢𝝤𝝩𝝜𝝩𝝚𝝨 𝝖𝝘𝝞𝝤𝝪 𝝞𝝮𝝖𝝢𝝢𝝜 𝝟𝝖𝝞 𝝨𝝬𝝞𝝢𝝤𝝟𝝖𝝭𝝖𝝠𝝮𝝢 𝝩𝝤𝝪 𝝙𝝜𝝡𝝤𝝪 𝝞𝝚𝝦𝝖𝝥𝝚𝝩𝝦𝝖𝝨

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας οι Κοινότητες Σχινοκαψάλων και Αγίου Ιωάννη του Δήμου Ιεράπετρας κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την κατολίσθηση της 30ης Οκτωβρίου στην περιοχή Αγιά Φωτιά που είχε ως συνέπεια…

Read More

ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ

Το ζήτημα των εργατών γης, αλλά και τα γενικότερα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, με τον Πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, κ. Ιωάννη Γαϊτάνη, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου. Ο κος Γαϊτάνης ενημέρωσε διεξοδικά…

Read More

ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΙΑ

Σύσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη και τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Ιωάννου, κ. Εμμανουήλ Κυδωνάκη και της Πρώην Προέδρου της Κοινότητας και Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κας Μαρίας Σακαδάκη στα…

Read More

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την 28η Οκτωβρίου 1940

Η επέτειος του «ΟΧΙ» μάς υπενθυμίζει το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής, το πάθος των Ελλήνων για εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα, την αστείρευτη θέληση του λαού μας για ελευθερία.

Read More

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η ημέρα της αστυνομίας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου και συμπίπτει με τον θρησκευτικό εορτασμό του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) Αγίου Αρτεμίου.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΥΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Το «παρών» στην κινητοποίηση μπροστά από την 7η ΥΠΕ μαζί με πολλούς δημότες της Ιεράπετρας, έδωσε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καζαντζάκης, μαζί με τους  αντιδημάρχους, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, τον πρώην αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Αντρέα Παπαδοπετράκη και μέλη της παράταξής του.

Read More

ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

Η Παράταξή μας «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και ο Επικεφαλής μας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, δε λένε και ούτε έχουν ανάγκη να πουν ψέματα, κ. Πανταζή. Δεν μας ταιριάζει. Για άλλη μια φορά οι κατηγορίες σας έπεσαν στο κενό.

Read More