Απολογισμός Δημοτικής Αρχής 2019 – 2023

«Από τον Σεπτέμβριο του 2014 που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή ξεκινήσαμε στον Δήμο Ιεράπετρας μία συστηματική και μεθοδική δουλειά με στόχο τον εκσυγχρονισμό, την αναμόρφωση και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Σε μια δύσκολη περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αυστηρούς περιορισμούς στους πόρους και στις προσλήψεις προσωπικού ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του Δήμου Ιεράπετρας κάνοντας το όραμά μας πράξη.

Την τελευταία δημοτική περίοδο 2019-2023 παρά το γεγονός ότι είχαμε να διαχειριστούμε τόσο τις συνέπειες της πανδημίας όσο και της ενεργειακής κρίσης, πετύχαμε και υλοποιήσαμε μια σειρά από μεγάλα έργα, δρομολογώντας παρεμβάσεις και βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών.

Με τον απολογισμό αυτό ενημερώνουμε τους συνδημότες μας για το έργο που φέραμε σε πέρας και συνεχίζουμε να υλοποιούμε στον Δήμο της Ιεράπετρας.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε το ίδιο μεθοδικά και υπεύθυνα και ευχαριστούμε όλους όσοι εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά προς όφελος των δημοτών και του κοινωνικού συνόλου της Ιεράπετρας.»

Θεοδόσιος Ι. Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας