Δελτίο Τύπου

Ο συνδυασμός «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Το Νοσοκομείο Ιεράπετρας επισκέφτηκαν ο επικεφαλής, κ. Θ.Καλαντζάκης καθώς και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση από τον Υποδιοικητή και το Σύλλογο Εργαζομένων για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρθηκε, υπάρχουν πολλαπλά προβλήματα που σχετίζονται τόσο με τις ελλείψεις προσωπικού και το κλείσιμο ή την υπολειτουργία σημαντικών κλινικών (παθολογική, γυναικολογική, ορθοπεδική κ.α) όσο και με τις ελλείψεις υλικών και την αδυναμία προμήθειάς τους. Είναι γεγονός ότι καθημερινά τόσο το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου όσο και οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής περιέρχονται σε μια μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου οι μεν να ασκήσουν το έργο τους και οι δε να εξυπηρετηθούν και να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης «Το Νοσοκομείο Ιεράπετρας αποτελεί επιτακτική ανάγκη ενός μεγάλου μέρους της νότιας Κρήτης. Για πολλά χρόνια  κάλυπτε και είναι απαίτησή μας να εξακολουθήσει και σήμερα να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες μια περιοχής με μεγάλες απαιτήσεις στον αγροτικό και τουριστικό κλάδο. Η ουσιαστική λειτουργία του Νοσοκομείου είναι προϋπόθεση για την καθημερινότητα της Ιεράπετρας και παράλληλα απαίτηση μιας παραγωγικότατης πρωτογενώς περιοχής. Η Ιεράπετρα δεν μπορεί μόνο να προσφέρει, αλλά πρέπει και να της προσφέρεται».

Για όλους αυτούς λόγους ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε για μια ακόμη φορά ότι «ο δήμος θα πρέπει να ηγηθεί μιας σοβαρής και οργανωμένης προσπάθειας, σε συνεργασία και με τους φορείς και τους κατοίκους προκειμένου να διεκδικήσει όχι μόνο την ύπαρξη αλλά κυρίως την ουσιαστική και πραγματική  λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.»

Τέλος εν όψει και του εορτασμού του Πάσχα οι υποψήφιοι και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» επισκέφτηκαν τους νοσηλευόμενους και το προσωπικό για τις καθιερωμένες ευχές.


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                  

Email: ierapetraneaporeia@gmail.com

Facebook Page