Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Ιεράπετρας εν όψει των γιορτών του Πάσχα.

Το Γηροκομείο Ιεράπετρας επισκέφτηκαν εν όψει και των γιορτών του Πάσχα  τη Δευτέρα 14 Απριλίου ο επικεφαλής και  οι υποψήφιοι του  συνδυασμού  Ιεράπετρα Νέα Πορεία.  Κατά την επίσκεψή τους ενημερώθηκαν  από τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ιδρύματος για τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζομένους και τους φιλοξενούμενους και να μεταφέρουν τις ευχές τους.

Ειδικότερα, το θέμα της νομιμοποίησης του κτιρίου, οι κτιριακές υποδομές, το θέμα της χρηματοδότησης, της στελέχωσης, καθώς και τα διάφορα λειτουργικά προβλήματα ήταν βασικά θέματα στα οποία επικεντρώθηκε η  συζήτηση. Όπως αναφέρθηκε, το Γηροκομείο αντιμετωπίζει  αρκετά χρονίζοντα προβλήματα, τα οποία δυσκολεύουν τη λειτουργία του.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης « η  πλήρης και ασφαλής λειτουργία του Γηροκομείου πρέπει να  αποτελεί βασική προϋπόθεση για το δήμο Ιεράπετρας. Ο σεβασμός και η αλληλεγγύη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και ειδικότερα η παροχή  κοινωνικής πρόνοιας και φροντίδας μέσα σε σύγχρονες και κατάλληλες συνθήκες αποτελεί για εμάς αδιαπραγμάτευτη αξία και βασική προτεραιότητα. Ως «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» δεσμευόμαστε  να στηρίξουμε το Γηροκομείο Ιεράπετρας, το έργο και τις καθημερινές προσπάθειες της διοίκησης και  των εργαζομένων του και να συμβάλλουμε στην άμεση επίλυση των σημαντικότατων προβλημάτων που παρακωλύουν τη λειτουργία του. Το Γηροκομείο αποτελεί ανάγκη για την Ιεράπετρα και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.»


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                  

Email: ierapetraneaporeia@gmail.com

Facebook Page