ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΛΑΚΑΝΟ 

                                                                                Ιεράπετρα, 13.01.2021

 Την περιοχή του Σελάκανου στην κοινότητα Χριστού του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Μαστοράκη και τον επιβλέποντα μηχανικό του Δήμου κ. Γιώργο Ψαρρό όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη και τον εργολάβο των έργων που υλοποιούνται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, στην παρούσα φάση ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του έργου της ύδρευσης του Σελάκανου και ξεκινάει το έργο οδοποιίας που θα διευκολύνει την πρόσβαση στην περιοχή παρέχοντας την απαιτούμενη ασφάλεια για τους διερχόμενους πολίτες. Επιπλέον, δρομολογούνται παρεμβάσεις και εργασίες ανάπλασης για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του οικισμού.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Πετσαγγουράκη για τη συνεργασία που οδηγεί συνεχώς σε νέα έργα στην κοινότητα Χριστού και υπογράμμισε ότι: «Ενώ διανύουμε μία δύσκολη περίοδο η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να υλοποιεί τα έργα που έχει υποσχεθεί στους δημότες.

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες ο προγραμματισμός μας για την διευθέτηση και ολοκλήρωση έργων συνεχίζεται κανονικά όχι μόνο στην πόλη της Ιεράπετρας αλλά και σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας.»