Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον  Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη, τους Αντιδημάρχους, κ.κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, Μαρία Ρουμελιωτάκη, Γεώργιο Ασπραδάκη, Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, Νεκτάριο Παπαδάκη, Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μαρία Σακαδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν ευχές και δώρα για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και συζήτησαν για τη συνεργασία Εκκλησίας και Δήμου Ιεράπετρας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος:

«Με τη σύμπνοια απόψεων και στόχων της Δημοτικής Αρχής με την Ιερά Μητρόπολη οι βλέψεις μας θα συνεχίσουν να υλοποιούνται προς όφελος του τόπου μας. 

Η άριστη συνεργασία και η κοινή προσπάθεια έχει ως αποτέλεσμα να θέτουμε γερές βάσεις για την ανάπτυξη,  την πρόοδο και την  αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τη συνάντηση και πάνω απ’ όλα για την πολύτιμη στήριξή του στις επιδιώξεις μας και εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά».