ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Κ. Θ. ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. Α. ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΥ

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, επισκέφθηκε στο Γραφείο του ο Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης της Μειοψηφίας, κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος, παρουσία της Αντιδημάρχου, κας Χρύσας Χατζημάρκακη. Κατά τη συνάντηση υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων θεμάτων και ο κ. Χηνόπουλος ενημερώθηκε για τις μελέτες και τα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στον Δήμο Ιεράπετρας και  για όσα σχεδιάζονται, για το Σχέδιο Διαχείρισης στη νήσο Χρυσή, για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, για τις αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α.

Μετά το πέρας της συζήτησης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: « Ως Δημοτική Αρχή έχουμε κάνει σαφές από την έναρξη της θητείας μας ότι είμαστε πάντα στη διάθεση όλων των δημοτικών παρατάξεων που επιθυμούν να ενημερωθούν με σαφήνεια, εγκυρότητα και πληρότητα για όλα τα έργα και τους σχεδιασμούς στον Δήμο της Ιεράπετρας.

Ήμασταν και είμαστε υπέρ του εποικοδομητικού διαλόγου. Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας και από αυτόν τον στόχο δεν περισσεύει κανείς».