ΜΕ 2 ΝΕΟΥΣ ΚΛΑΔΟΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΝΕΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 199.000€ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

                                                                                Ιεράπετρα, 19.07.2022

Για πρώτη φορά δύο μεγάλους κλαδοτεμαχιστές νέας τεχνολογίας, συνολικού ποσού 166.160€, για την ενίσχυση της υπηρεσίας πρασίνου προμηθεύτηκε ο Δήμος Ιεράπετρας, καθώς επίσης και ένα νέο όχημα ΙΧ ποσού 32.860€ που θα εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες της Υπηρεσίας Ύδρευσης Άρδευσης και Αποχέτευσης.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, αφού ενημερώθηκε για το νέο εξοπλισμό από τους αντιδημάρχους κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, τονίζει:

«Η προσπάθειά μας για την προμήθεια νέων σύγχρονων μηχανημάτων δε σταματάει εδώ. Δεν αφήνουμε καμία χρηματοδοτική ευκαιρία  να πάει χαμένη.

Στόχος μας είναι να ανανεώνουμε διαρκώς τον στόλο οχημάτων των Υπηρεσιών του Δήμου μας, προκειμένου να εξασφαλίζουμε καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες, παράλληλα με την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους υπαλλήλους και τη μείωση του κόστους συντήρησης των οχημάτων.

Το νέο όχημα για το συνεργείο Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης οπλίζει τους εργαζόμενους με νέες δυνατότητες άμεσης παρέμβασης και διεκπεραίωσης των εργασιών τους, ενώ οι νέοι κλαδοτεμαχιστές σε συνδυασμό με τη μονάδα κομποστοποίησης που κατασκευάζουμε στην Ιεράπετρα και με τις πρόσφατες προμήθειες απορριμματοφόρου, καφέ κάδων και οικιακών κομποστοποιητών δημιουργούν για πρώτη φορά στον Δήμο Ιεράπετρας ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης βιοαποβλήτων.»