Δελτίο Τύπου

Ορκίστηκε η Νέα Δημοτική Αρχή της Ιεράπετρας.

Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής Ιεράπετρας, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κκ Ευγένιου.Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Λασιθίου, κ. Δερμιτζάκης, ο κ. Σακαδάκης, εκπροσωπώντας την Αποκεντρωμένης Περιφέρεια Κρήτης, η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, κα. Πετράκη, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, Πρώην Δήμαρχοι, Εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπρόσωποι Υπηρεσιών, Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Όπως ανέφερε ο νέος Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης κατά την ομιλία του «η παρούσα Ορκωμοσία αποτελεί πρώτα απ’ όλα όρκο τιμής και ευθύνης απέναντι στον τόπο μας και στους ανθρώπους του. Έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που η εποχή μας επιβάλλει και παράλληλα πολλή όρεξη για δουλειά και προσφορά δεσμευόμαστε ενώπιον όλων σας να είμαστε εργατικοί, παραγωγικοί, δημιουργοί και διεκδικητικοί.

Με απώτερο στόχο μας ένα Δυνατό Δήμο Ιεράπετρας δεσμευόμαστε να εργαστούμε μεθοδικά και οργανωμένα, για να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης και προόδου, εξωστρέφειας και ανταγωνιστικότητας, ευημερίας και άνθησης για το Δήμο Ιεράπετρας και όλες τις παραγωγικές του δυνάμεις.
Με πρώτιστο μέλημά μας τις υπηρεσίες της πόλης μας και την εξυπηρέτηση του πολίτη, είμαστε έτοιμοι να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε μια Ιεράπετρα:
-με ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,
-με ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,
-με ΣΧΟΛΕΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,
-με ΔΟΜΕΣ και ΔΡΑΣΕΙΣ

Με την πολύτιμη στήριξη των συνεργατών μου, με την εποικοδομητική συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις και με τη συνεργασία του εκλεκτού ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουν οι υπηρεσίες του δήμου μας, είμαστε σίγουροι για την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών μας.
Με ήθος, ευθύνη και σεβασμό ξεκινάμε άμεσα τη μεγάλη προσπάθεια σχεδιασμού, διεκδίκησης και υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων, με στόχο να δώσουμε στην Ιεράπετρα ένα νέο πρόσωπο και στους πολίτες της πολλές νέες ευκαιρίες.

Με πνεύμα διαλόγου, σύνθεσης, συνεργασίας και συμμετοχής, ξεκινάμε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όλες τις δημοτικές παρατάξεις και με όλους εσάς, προκειμένου να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά την αυτοδιοίκηση στο δήμο μας, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα και χαράζοντας μια νέα πορεία»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παραβρισκόμενους αναφέροντας χαρακτηριστικά «θέλω να ευχαριστώ θερμά όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειές μας μέχρι και σήμερα. Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας, κ.κ Ευγένιο. Ευχαριστώ το Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Αναστασάκη, τους Αντιδημάρχους, τους Διευθυντές, τους Προϊσταμένους και τους εργαζομένους των υπηρεσιών του Δήμου, για την συνεργασία τους το τρέχον διάστημα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους υποψηφίους του Συνδυασμού «Ιεράπετρα Νέα Πορεία». Ευχαριστώ παράλληλα τους στενούς μου συνεργάτες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας»

Τέλος, ο κ. Καλαντζάκης ολοκληρώνοντας δεσμεύτηκε ενώπιον όλων ότι θα σεβαστεί την εμπιστοσύνη τους και θα εργαστεί με υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια για να πάει την Ιεράπετρα Μπροστά!


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                  

Email: ierapetraneaporeia@gmail.com

Facebook Page