«Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων» δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

                                                                                Ιεράπετρα 15.12.2017

Θέματα μείζονος σημασίας για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Αρακαδάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στο χώρο του Νοσοκομείου, παρουσία και του Προέδρου της επιτροπής υγείας κ. Αντώνη Πετρά και του Προέδρου των εργαζομένων του νοσοκομείου κ. Αντώνη Τσικαλουδάκη.

Η επιτακτική ανάγκη για στελέχωση της Παθολογικής κλινικής και τα επιπλέον προβλήματα που θα δημιουργήσει η εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου για το ωράριο των ιατρών ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση.

Μέσα στα πλαίσια της συζήτησης αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας ώστε να ενημερωθεί για πολλοστή φορά για τις ανάγκες και τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Χωρίς να θέλουμε να μηδενίσουμε τις προσπάθειες που έχουν γίνει, δυστυχώς η υποσχέσεις που έχουν δοθεί δεν έχουν υλοποιηθεί.

Αγωνιούμε καθημερινά στο πλευρό των δημοτών μας για την έγκαιρη διαφύλαξη του δικαιώματός τους στην υγεία.

Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο διαλόγου με την Κυβέρνηση πιέζοντας για την τήρηση των υποσχέσεων της, χωρίς να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων»