ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ – ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ ΜΑΣ»

Την επιθυμία του για άμεσες θετικές εξελίξεις σε θέματα έργων πολιτισμού στο Δήμο Ιεράπετρας εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μετά την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη στην Ιεράπετρα, που πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Read More

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Π.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

 Τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, αντιπύραρχο κ. Δημήτρη Καλλιοτζή, επισκέφθηκε στο Γραφείο του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, προκειμένου να υπάρξει από κοινού ενημέρωση για τα μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που…

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με το νεοεκλεγέν Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Κουτσουρά και τον Πρόεδρο, κ. Νικήτα Παπαδάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, όπου συζήτησαν για τις προτεραιότητες και τα νέα έργα που σχεδιάζει το νέο Συμβούλιο για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα της περιοχής, καθώς επίσης…

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙΟΥ «ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ»

Τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Πολιτιστικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου «ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ» κ. Ιωάννη Μπλαζαντωνάκη και τη Γραμματέα του Συλλόγου, κα Δέσποινα Φανουράκη, υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –  ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Αφορμή της συνάντησης η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη στο Νομό Λασιθίου αλλά όχι στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας παρά τις πολλαπλές οχλήσεις της Δημοτικής Αρχής προς το Υπουργείο Υγείας, υπουργικά στελέχη και στην 7η ΥΠΕ για τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη υποδέχτηκε στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία των αντιδημάρχων κ.κ. Χρύσας Χατζημαρκάκη, Γεωργίου Ασπραδάκη, Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη και Νεκτάριου Παπαδάκη, καθώς και της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κας Μαρία Σακαδάκη.

Read More

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Tον Λιμενάρχη Ιεράπετρας, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Γιάννη Παπαδάκη, επισκέφτηκε στο Λιμεναρχείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γιώργο Ασπραδάκη και τον Προϊστάμενο, Πολιτικό Μηχανικό, κ. Γιώργο Βαρδάκη.

Read More

ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Σταύρο Σπανουδάκη υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Τον Συντονιστή των διαγωνισμών της Μαθηματικής Εταιρείας του παραρτήματος Λασιθίου κ. Χαράλαμπο Κανάκη, τον πρόεδρο του παραρτήματος κ. Μιχάλη Παπαδάκη και τον Γραμματέα κ. Δημήτρη Κοντοπόδη συνάντησε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου κας. Θεοδώρας Χριστοδούλου και της Αντιδημάρχου κας. Χρύσας…

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η ανάγκη παράτασης της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων επί των Δασικών Χαρτών, λόγω του μεγάλου όγκου των αντιρρήσεων και της χρονοβόρας διαδικασία που απαιτείται.

Read More