ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με αφορμή την επανέναρξη των δια ζώσης μαθημάτων στα σχολεία, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συναντήθηκε στο Γραφείο του με την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, προκειμένου να υπάρξει μια ενημέρωση για την…

Read More

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Οι αγρότες της περιοχής χρειάζονται τάχιστα τη στήριξη της Πολιτείας μέσω χρηματοδοτήσεων, διότι διαφορετικά δεν θα είναι εφικτή η καλλιέργεια των μονάδων τους κατά την επόμενη περίοδο με καταστροφικές συνέπειες τόσο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, όσο και για την τοπική οικονομία και ανάπτυξη. Κι αυτό είναι ένα…

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑΣ

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΙΑΝΝΟΥ

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν τους δύο όμορους Δήμους, όπως η βελτίωση του οδικού δικτύου που συνδέει το Μύρτο με τη Βιάννο, η αποκατάσταση της οδοποιίας που συνδέει την Κάτω με την Άνω Σύμη, θέματα διαχείρισης των αγροτικών αποβλήτων και κυρίως θέματα σχετικά με το…

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Σε συνέχεια των επαφών και των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής για τη λειτουργία του τμήματος Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα, ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νικόλαο Κατσαράκη.

Read More

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΟΑΚ

Με τον Διευθυντή Συγκοινωνιακών έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Γεώργιο Αγαπάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα θέματα του Βόρειου και Νότιου Οδικού Άξονα Κρήτης, η προσβολή της απόφασης έγκρισης των Περιβαλλοντικών Όρων που αφορά τη χάραξη του τμήματος  Καβούσι – Αυχένας…

Read More

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΦΕΡΜΑ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, εθελοντική δράση αποψίλωσης των χόρτων και ευπρεπισμού στα Φέρμα Ιεράπετρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη.

Read More

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο.

Read More

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη και τον δημοτικό αστυνομικό, κ. Πέτρο Περάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, από τους οποίους ενημερώθηκε για τη δράση της Δημοτικής Αστυνομίας στην τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Read More

Ο Πρόξενος της Βουλγαρίας στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο ο Πρόξενος της Βουλγαρίας κ. Rosen Nakov, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου, μετά το πέρας της ψηφοφορίας των Κοινοβουλευτικών Βουλγαρικών εκλογών.

Read More