ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΦΕΡΜΑ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

                                                                                Ιεράπετρα, 11.04.2021

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, εθελοντική δράση αποψίλωσης των χόρτων και ευπρεπισμού στα Φέρμα Ιεράπετρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη.

Στην περιοχή μετέβη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης,  με την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, όπου συνάντησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη, κ. Νίκο Αθάνατο, τον Προέδρο της Κοινότητας, κ. Κυδωνάκη Μανόλη και όλους τους εθελοντές.

Όπως σχολίασε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Άλλη μία σημαντική πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη η οποία έρχεται να συμβάλει σημαντικά στη προσπάθεια εξωραϊσμού της περιοχής πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Τέτοιου είδους δράσεις είναι πάντα αξιέπαινες και πολύ σημαντικές καθώς δεν ενισχύουν μόνο την αισθητική της περιοχής αλλά και τους δεσμούς των κατοίκων με τον τόπο τους.

Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ. Νίκο Αθάνατο, στον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη, κ. Μανόλη Κυδωνάκη και σε όλους τους εθελοντές για τις μέχρι τώρα ενέργειές τους.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα. Μέσα από τη συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τους εθελοντές στοχεύουμε στην περαιτέρω αισθητική αναβάθμιση και ανάπτυξη της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη.»