ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Έφτασε αυτή ή μέρα που όλη περιμέναμε. Η ημέρα που οραματιστήκαμε για τον τόπο μας και τα παιδιά μας. Σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου του 2020, το μουσικό γυμνάσιο Λασιθίου ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στους μαθητές του.

Read More

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21.08.2019, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας και πλήθος κόσμου η τελετή για την επίσημη ονοματοδοσία της πλατείας στην περιοχή Τζιβέρι σε «Πλατεία Μικρασιατών».

Read More

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ & ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Με παρουσία πλήθους κόσμου ορκίστηκε χθες 25.08.2019 ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιεράπετρας καθώς και οι πρόεδροι και τα μέλη των συμβουλίων των κοινοτήτων, υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου.

Read More

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Κ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΣΤΗΝ AGROEXPO 2019

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω για τρίτη φορά στην καρδιά του πρωτογενή τομέα του Λασιθίου, της Κρήτης και της χώρας μας και στην αγροτική έκθεση που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Read More

Χαιρετισμός του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Final Four

Καλωσορίζω στην πόλη της Ιεράπετρας το Final Four βόλεϊ ανδρών Ελλάδας. Μία ιδιαίτερα σημαντική αθλητική διοργάνωση, η οποία φιλοξενείται στην πόλη μας για πρώτη φορά.

Read More

Χαιρετισμός του Δημάρχου Ιεράπετρας στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

Καλωσορίζω όλες τις ομάδες από κάθε μεριά της Ελλάδας που μας τιμούν με την παρουσία τους και διανθίζουν και φέτος το φεστιβάλ με την όρεξη, το ταλέντο και την αγάπη τους για το θέατρο.

Read More

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην 75η επέτειο ολοκαυτώματος των δυτικών χωριών του Δήμου Ιεράπετρας

Στην 75η επέτειο ολοκαυτώματος των δυτικών χωριών του Δήμου Ιεράπετρας παρευρέθη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Δειτε αναλυτικά την ομιλία του ως κεντρικού ομιλητή.

Read More

Χαιρετισμός του Δημάρχου στη Γ’ Επιστημονική Συνάντηση «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ – 35ος ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ»

Χαιρετίζω, με ιδιαίτερη χαρά, τη Γ’ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - 35ος ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ» που αποτελεί γεγονός ιδιαίτερης σημασίας, καθώς, με τη συμμετοχή πολλών και σημαντικών προσωπικοτήτων, προσεγγίζονται ουσιαστικά ζητήματα ενίσχυσης της πολιτιστικής φυσιογνωμίας της Ιεράπετρας.

Read More